Kirjaudu sisään

✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

The Community - Asiakkaiden joululahjavinkit

Täällä pääset tutustumaan osaan yhteisöstämme ja samalla selvittää, mitä he toivovat tänä vuonna joululahjaksi meidän valikoimastamme.

Lajittele
/ Jaottele

Adam, 19 vuotta.

Muodista ja designista kiinnostunut nuori mies, joka unelmoi arkkitehdin urasta. Hänen seuraava projektinsa on perheen uuden talon piirustusten laatiminen.

Bettiina, 23 vuotta.

Tyylitietoinen ja itsevarma nainen Helsingistä, jonka suurena intohimon kohteena ovat tyyli ja miesten vaatteet. Hän sekä pukeutuu miesten vaatteisiin että myy niitä.

Ahmed, 41 vuotta.

Hajuvesikeräilijä, joka omistautuu työlleen laadunvalvojana autoteollisuudessa ja toimii vapaa-ajalla yksityiskuljettajana kolmelle lapselleen.

 Blacksmith Boot Copper Rough/Tough Leather
329.90€

Elisabeth, 37 vuotta.

Elämäniloinen ja vahva nainen, joka työskentelee puolustusteollisuuden parissa, ja on kiinnostunut eläimistä, luonnosta ja Ruotsin historiasta.

Bengt, 52 vuotta.

Urheilullinen bisnesmies, joka arvostaa aktiivista elämäntyyliä ja ei koskaan kieltäydy erästä padelia.

Thomas, 48 vuotta.

Perhettään rakastava mies, jolla on ympäristöystävällisiä kasvinsuojeluaineita valmistava perheyritys. Pyrkii myös aktiivisesti tavoitteeseensa kiivetä Mont Blancin huipulle.

Charlotte, 48 vuotta.

Nainen, jolla on sydän paikallaan, ja joka työskentelee lääketeollisuudessa. Hän on saanut lapsiltaan kunniallisen tittelin ”maailman paras äiti”.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »