Kirjaudu sisään

✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Talvitakit

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Tyhjennä
Suodata
 Padded Flannel Coat Brown
1239.90€
 Artic Parka DF New Black
789.90€
 Duncan Down Jacket Blue
379.90€
 Ecrins Gloss Down Jacket Navy
1099.90€
 Wyndham Parka Black
949.90€
 Langford Parka Black
1049.90€
 Holger Compact Melton Coat Navy
379.90€
 Carson Parka Black
1094.90€
 Langford Parka Navy
1049.90€
 Kermor Wool Peacoat Navy
404.90€
 The Active Cloud Jacket Black
389.90€
 Wyndham Parka Navy
949.90€
 Newport Down Parka Olive
469.90€
 Ruud Parka Black
449.90€
Tuotteet 1-60 345

Talvitakit

Talvitakit on yhteinen osio kaikille lämpimille takeille, jotka on tarkoitettu käytettäväksi talvella. Osiosta löytyvät muun muassa parkatakit, untuvatakit, toppatakit, villakangastakit ja laivastotakit. Talvitakilla on usein suuri rooli talven pukeutumisessa, joten se kannattaa valita huolella. Laskettelutakin käyttäminen päivittäin koko talven on tyylin puolesta oikotie, jolle on olemassa paljon kiinnostavampia vaihtoehtoja.

Tyylillisesti vaatekaapissa on tilaa ja tarve monille erilaisille talvitakeille. Jos et kuitenkaan halua ostaa erilaista talvitakkia kaikkiin eri tilanteisiin, kannattaa sinun panostaa kerrospukeutumiseen. Me käyttäisimme lähtökohtana tummansinistä villakangastakkia. Se sopii moneen vuodenaikaan, sillä pelkiltään sitä voi käyttää syksyllä ja keväällä ja kylmien säiden saapuessa villakangastakin alle voi pukea toppaliivin lämmittäväksi lisäkerrokseksi.

Pitkän mallinen talvitakki pitää sinut paremmin lämpimänä ja näyttää usein myös hienostuneemmalta, olipa kyseessä sitten villakangastakki tai toppatakki. Lisää tyylikkyyttä talviasuihin saa käyttämällä talvitakkia hienon huivin tai kaulaliinan kanssa. Myös huolella valittu pipo, joka sopii takin väriin ja tyyliin, viimeistelee asun. Laadukkailla käsineillä saa myös kohotettua talvipukeutumisen tyylitasoa. Poimi lisää inspiraatiota talviseen takkityyliisi Carl Magazinesta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »