✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Yleistä tietoa talven alennusmyynnistä 

Olemme saaneet jonkin verran kysymyksiä talven alennusmyynnistä. Tässä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin:
 
Tänä talvena alennusmyynti alkaa tiistaina 19. tammikuuta klo 10.

Alennusmyyntiosastolla olevista tuotteista on saatavilla ainoastaan ne koot, jotka näkyvät sivuillamme. Me emme saa lisää kokoja valikoimaamme. Tarjoushintaisia tuotteita koskevat samat yleiset ehdot ja palautusoikeus kuin normaalihintaisia tuotteita. Emme voi korjata tuotteiden hintoja jälkikäteen tilanteissa, joissa tilauksen sisältämät tuotteet saavat suuremman alennusprosentin myöhäisemmässä vaiheessa alennusmyyntiä.
 
Asiakkaillamme (jotka ovat tilanneet vähintään 100 eurolla viimeisen vuoden aikana) on etuoikeus tilata tuotteita alennetuin hinnoin ennen muita sunnuntaista 17. tammikuuta alkaen. Vakioasiakkaillamme on etuoikeus tilata tuotteita alennushinnoin vieläkin aiemmin eli lauantaista 16. tammikuuta alkaen. Jos olet saanut etuoikeuden, klikkaa tästä päästäksesi alennusmyyntiosastolle.

Tällä tavoin me haluamme palkita nykyisiä ja uskollisia asiakkaitamme. Jos haluat saada etuoikeuden seuraavaan alennusmyyntiin, sinun tulee tilata tuotteita sivuiltamme ennen seuraavaa alennusmyyntiä ja ennen kuin kutsut alennusmyyntiin lähetetään. Sinun tulee myös kassalla laittaa ruksi kohtaan "Haluan saada etuoikeuden alennusmyyntiin ja inspiroivan uutiskirjeen".

Tuotteet, jotka sisältyvät alennusmyyntiin, ovat usein sellaisia tuotteita, joita on jäljellä vain hajakokoja, ja joita meillä on jäljellä eri merkkien syys- ja talvimallistoista. Ajattomat tuotteet, jotka kuuluvat pysyvästi valikoimaamme, eivät saa alennettuja hintoja. Sama koskee myös uutuustuotteita, jotka kuuluvat valikoimamme merkkien kevätmallistoihin.

Jos jokin mietyttää tai sinulla on muita kysymyksiä koskien alennusmyyntiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Terveisin CareOfCarl.fi
Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »