✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Tietoa talven alennusmyynnistä

Olemme saaneet jonkin verran kysymyksiä talven alennusmyynnistä ja sen alkamisajankohdasta. Tässä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin:

Talven alennusmyynti alkaa tammikuun puolessa välissä.

Tarjoushintaisia tuotteita koskevat samat yleiset ehdot ja palautusoikeus kuin normaalihintaisia tuotteita. Emme voi korjata tuotteiden hintoja jälkikäteen tilanteissa, joissa tilauksen sisältämät tuotteet saavat suuremman alennusprosentin myöhäisemmässä vaiheessa alennusmyyntiä.

Tuotteet, jotka sisältyvät alennusmyyntiin, ovat usein sellaisia tuotteita, joita on jäljellä vain hajakokoja, ja joita meillä on jäljellä eri merkkien syys- ja talvimallistoista. Ajattomat tuotteet, jotka kuuluvat pysyvästi valikoimaamme, eivät saa alennettuja hintoja. Sama koskee myös uutuustuotteita, jotka kuuluvat valikoimamme merkkien kevätmallistoihin.

Alennusmyynti alkaa sesongin keskivaiheilla ja se johtuu siitä, että me haluamme voida tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman talvivaatteita koko talven ajan.

Alennusmyynnin alkaessa vakioasiakkaillamme on etuoikeus tilata tuotteita alennushinnoin ennen kuin alennusmyynti avataan kaikille. Asiakkaat, joille etuoikeus kuuluu, saavat kutsun hieman ennen kuin alennusmyynti alkaa. Tällä tavoin me haluamme palkita nykyisiä ja uskollisia asiakkaitamme. Jos haluat saada etuoikeuden seuraavaan alennusmyyntiin, sinun tulee tilata tuotteita sivuiltamme ennen seuraavaa alennusmyyntiä ja ennen kuin kutsut alennusmyyntiin lähetetään. Sinun tulee myös kassalla laittaa ruksi kohtaan "Haluan saada etuoikeuden alennusmyyntiin ja inspiroivan uutiskirjeen". 

Jos jokin mietyttää tai sinulla on muita kysymyksiä koskien alennusmyyntiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Terveisin CareOfCarl.fi

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »