Kirjaudu sisään

Olet sisäänkirjautunut!

Mene Omille sivuilleni
✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Meidän tarinamme

Visio ja liikeidea

Uskomme, että me voimme henkilökohtaisen palvelun, omistautuneisuuden ja aidon kiinnostuksen avulla helpottaa ja parantaa asiakkaidemme arkea. Annamme miehille mahdollisuuden päivittää heidän persoonallista tyyliään tarjoamalla huolellisesti valikoituja merkkituotteita.

Care of Carl Suomessa

Syksyllä 2018 Care of Carl käänsi katseensa kohti Suomea ja 1.lokakuuta 2018 avattiin nettikauppa Suomen markkinoille osoitteessa CareOfCarl.fi. Haluamme tarjota suomalaisille asiakkaille samaa erinomaista, henkilökohtaista palvelua, jota olemme aiemmin tarjonneet ruotsalaisille, norjalaisille ja tanskalaisille asiakkaillemme. Haluamme panostaa helppoon ostokokemukseen, turvallisiin maksutapoihin, nopeaan toimitukseen ja ennen kaikkea siihen, että saat aina palvelua ja neuvontaa suomen kielellä.

Care of Carlin tarina

Tarina alkaa Länsi-Ruotsissa sijaitsevasta kaupungista Boråsista. Aikoinaan kaupunki oli ruotsalaisen tekstiiliteollisuuden ja kaupankäynnin keskus, jonne muutti myös monia suomalaisia ompelijoita työn perässä. Henning Källqvist ja Gustaf Rudholm olivat jo pitkään kaivanneet nettikauppaa, joka myisi laadukkaita merkkivaatteita miehille. Siihen aikaan tunnettujen merkkivaatteiden valikoima oli lähes olematon. Tästä syntyi liikeidea; miehet asuinpaikasta huolimatta saisivat mahdollisuuden ostaa niitä vaatteita, joita perustajat itse kaipasivat muiden nettikauppojen valikoimiin.

Henning ja Gustaf panivat ideansa käytäntöön ja 23. elokuuta 2010 avattiin nettikauppa CareOfCarl.com. Alussa valikoima koostui noin 20:stä tarkkaan valikoidusta ruotsalaisesta ja kansainvälisestä merkistä. Ensimmäinen tilaus vastaanotettiin samana päivänä, kun CareOfCarl.com avattiin ja vain muutamaa kuukautta myöhemmin, kovan työnteon ansiosta, yritys nimettiin Ruotsissa ”Vuoden Nettikaupaksi 2010”.

Wiskadal - Yrityksen ensimmäiset toimitilatYrityksen ensimmäiset toimitilat sijaitsivat samassa paikassa kuin Boråsin ensimmäinen postimyyntiyritys AB Wiskadals Fabrik oli sijainnut noin sata vuotta aiemmin.

Vain kaksi ja puoli vuotta myöhemmin yrityksellä oli kaksinkertainen määrä työntekijöitä ja toiminta oli siirrettävä suurempiin toimitiloihin. Yritys muutti rakennukseen, jota kansankielellä kutsuttiin ”Oscar Jacobson-taloksi”. Rakennus oli rakennettu tekstiiliyritykselle Algotsille, joka työllisti aikoinaan tuhansia työntekijöitä, joista monet olivat työn perässä kaupunkiin muuttaneita suomalasia ompelijoita.


Uudet toimitilat Oscar Jacobson-talossa BoråsissaEdellisten vuosikymmenten ajan rakennuksen tiloissa toimi miesten vaatemerkki Oscar Jacobson, joka säilytti metritavarana olleita kankaitaan Care of Carlin nykyisissä toimitiloissa. Tekstiilihistoria on juurtunut syvästi rakennukseen ja sanotaan, että vanha tekstiilipöly koristaa yhä rakennuksen seiniä.

Care of Carlin valikoima laajentuu jatkuvasti. Keväällä 2012 valikoimaan lisättiin kategoria ”Valikoidut merkit”, johon kuuluu kansainvälisiä huippumerkkejä kuten Polo Ralph Lauren, Hugo Boss ja Hackett. Muita valikoimaan lisättyjä tuoteryhmiä ovat laukut, kengät, tuoksut ja kellot.


Nimi Care of Carl

Monet ovat miettineet, mistä nimi Care of Carl oikein tulee. Tuotevalikoiman lisäksi myös yrityksen nimi on valittu tarkkaan harkiten. Sanamuoto ”Care of” (huolehtia) on tärkeä osa liikeideaa. Meille nimi tarkoittaa tunnollista huolehtimista asiakkaistamme ja tuotteistamme. Henkilökohtainen palvelu on meille tärkeää ja tavoitteenamme on, että huolenpito ja omistautuneisuus näkyvät kaikesta toiminnastamme.

Kuka sitten on Carl? Nimi tulee yrityksen perustajien Carl-Henning Källqvist ja Karl Gustaf Rudholm yhteisestä toisesta nimestä Carl.

Valikoima

Care of Carlin valikoima koostuu tarkkaan valikoidusta yhdistelmästä tunnettuja, klassisia ja uusia merkkejä, joiden valinnassa laadukkuus on tärkein kriteeri. Alkuperäinen valikoima on laajentunut pikku hiljaa ja tällä hetkellä tarjolla on noin sata eri tuotemerkkiä.

Muotitapahtumassa Pitti Uomo FirenzessäEtsimme päivittäin uusia helmiä valikoimaamme, ja siksi onkin tärkeää olla ajan hermolla, jotta voimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaan valikoiman. Me matkustamme jatkuvasti kotimaassa ja ulkomailla käydäksemme messuilla, tavarantoimittajien luona ja kerätäksemme inspiraatiota. Vuosien aikana matkamme ovat suuntautuneet muun muassa aurinkoiseen Italiaan, sumuiseen Englantiin ja moniin Ruotsin kaupunkeihin. Kaikkien vierailuiden tarkoitus on ollut sama – löytää juuri oikeat tuotteet. 

Tavoitteenamme on, että valikoimamme auttaa parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaitamme kokoamaan vaatekaappiinsa laadukkaan sisällön. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman tuotteita niin tärkeään työtapaamiseen, viikonlopun viettoon ystävien kanssa kuin rennolle perhelomallekin.

Turvallisuus

Haluamme, että asiakkaamme voivat tehdä ostoksia meiltä turvallisesti. Me tarjoamme aina ilmaisen toimituksen, maksuttoman tuotteen vaihdon ja täyden 14 päivän palautusoikeuden, mikäli asiakas ei jostain syystä ole tyytyväinen tilaamiinsa tuotteisiin.

Mitä tulee tuotteiden jakeluun ja maksupalveluntarjoajiin, teemme yhteistyötä ainoastaan luotettavien kumppaneiden kanssa. Sama koskee myös kaikkien valikoimassamme olevien merkkien tavarantoimittajia. Työskentelemme ainoastaan virallisten tahojen kanssa ja takaamme, että kaikki valikoimamme tuotteet ovat aitoja.

Asiakasneuvojamme odottaa kysymystäsi.Me emme myy kyseisen sesongin tuotteita tarjoushinnoin ennen mahdollista alennusmyyntiä. Emme halua, että asiakas, joka on juuri ostanut tuotteen normaalihinnalla, löytää saman tuotteen parin päivän kuluttua alennettuun hintaan ja tuntee itsensä petetyksi. Toivomme, että tämä käytäntö saa asiakkaamme luottamaan meihin.

Aloittaessamme kausituotteiden alennusmyynnin me tarjoamme vakioasiakkaillemme etuoikeuden alennustuotteiden tilaamiseen. Useimmiten kausittaiset alennusmyynnit alkavat tammikuun ja heinäkuun lopussa.  

Haluatko saada lisätietoja, apua tilauksen tekemiseen tai esittää meille kysymyksiä? Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, Facebook-sivujemme kautta tai lähettämällä perinteisen kirjeen postitse.

Vaivattomuus

Vaivattomuus tarkoittaa meille helppokäyttöistä sivustoa, helposti saatavilla olevaa tietoa, ja että tilaaminen, tuotteen vaihto ja palauttaminen tapahtuvat yksinkertaisesti ja ongelmitta. 

Me mittaamme ja sovitamme kaikki tuotteemmeOikea koko on kaiken A ja O. Auttaaksemme sinua valitsemaan oikean koon, me mittaamme ja sovitamme itse kaikki valikoimamme vaatteet ja kengät. Jokaisella tuotesivulla on ilmoitettu tuotteen mitat ja selitys, kuinka me olemme mitanneet tuotteen. Näin asiakas voi itse verratta mittoja omistamiinsa vaatteisiin ja helposti arvioida, sopiiko kyseinen koko hänelle. Me kirjoitamme myös tuotetietoihin, jos vaate vaikuttaa pieneltä tai suurelta kokoonsa nähden, jotta asiakas voi ottaa tämän huomioon kokoa valitessaan.
Carl Magazine

Stailistimme solmimassa solmiotaCarl Magazine on tulos palavasta kiinnostuksesta ja jatkuvasta halustamme oppia ja kehittyä. Sen sijaan, että pitäisimme kaiken tiedon itsellämme, me haluamme jakaa tietotaitoamme myös asiakkaillemme. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme löytävät aina etsimänsä koskien tyyliä ja pukeutumista. Reportaasien tarkoitus on tutustuttaa sinut paremmin toimintaamme ja tuotemerkkeihimme. 

Oppaat on luotu neuvomaan ja lisäämään kiinnostusta tekstiilien ja vaatteiden valmistukseen sekä materiaalien valintaan. Selitämme hyödyllisiä pukeutumiseen liittyviä käsitteitä, neuvomme vaatteiden hoidossa ja annamme vinkkejä täydellisen tyylin luomiseen. 

Carl Magazine antaa myös ehdotuksia eri asukokonaisuuksista. Toisinaan noudatamme tiukkoja pukukoodeja, mutta käytämme myös vapaampaa ajattelutapaa osiossa ”Viikon valinta”.

Työntekijät

Care of Carlin tärkein voimavara on sen työntekijät, jotka päivittäin auttavat ja palvelevat asiakkaita. Koska visiomme ja liikeideamme perustuu laatuun, omistautuneisuuteen ja tietotaitoon, työntekijät pyrkivät jatkuvasti täyttämään asiakkaiden korkeat odotukset. Huolehtiminen on avainsana yrityksemme jokaisessa työvaiheessa. Alkaen siitä, kun valokuvaajamme ottavat parhaat kuvat sivuillemme ja tuotespesialistit kuvailevat tuotteen ominaisuudet aina siihen asti, kun tilaukset pakataan varastollamme ja asiakasneuvojamme vastaavat asiakkaiden kysymyksiin. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta. Jos sinulla on ehdotuksia tai palautetta meille, otathan yhteyttä.

Henning Källqvist, perustaja ja toimitusjohtajaYrityksen perustajasta

Care of Carl AB on yksityinen osakeyhtiö, jonka omistaa sijoitusyhtiö Litorina ja yrityksen perustaja Henning Källqvist. Henning toimii nykyään yrityksen toimitusjohtajana. Hänelle on monen vuoden kokemus sähköisen kaupan alalta, jo ennen Care of Carlin perustamista. 
Yritystiedot

Care of Carl AB
Käyntiosoite:
Företagsgatan 44
SE 504 64 Borås
Sweden

Suomenkielinen asiakaspalvelu
Puhelin: 09 4259 9724
Sähköposti: info@careofcarl.fi

Organisaationumero Ruotsissa: 556800-5739
ALV-numero Suomessa: FI29272763 

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »