Kirjaudu sisään

Tekniset housut

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki

Väri

Koko

Tyhjennä
Suodata
Tuotteet 1-3 (3)

Tekniset housut

Tekniset housut on tehty käytännön tarkoituksiin, kuten ulkoiluun tai joihinkin urheilulajeihin kuten golfiin. Aina ei halua näyttää viimeisen päälle siltä, että on lähdössä vaeltamaan tunturiin, ja silloin valikoimamme tekniset housut, joissa on panostettu tyylikkyyteen, ovat erinomainen valinta. Tähän osioon on koottu housuja, jotka sopivat aktiiviseen elämäntyyliin, ja joissa on tuulen- ja vedenpitäviä ominaisuuksia. Lisäksi housut ovat usein kosteutta siirtäviä ja kulutusta kestäviä.

Joillakin valikoimamme teknisillä housuilla on tietty käyttötarkoitus eli ne suunniteltu esimerkiksi vaellukseen tai johonkin tiettyyn urheilulajiin, kuten golfiin tai purjehdukseen. Housuissa on kuitenkin aina panostettu tyylikkääseen istuvuuteen ja leikkaukseen. Näistä housuista on sen vuoksi mahdollista koota myös arkikäyttöön sopivia mielenkiintoisia asukokonaisuuksia. Yhdistä esimerkiksi golfhousut rennon pikkutakin ja paksupohjaisten kävelykenkien kanssa. Näin saat asuusi kiinnostavan muodollisen tyylin ja outdoor-tyylin yhdistelmän.

Tekniset housut voivat olla loistava valinta esimerkiksi silloin, kun pyöräilet töihin, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta vaihtaa housuja toimistolle tullessasi. Tällaisessa tilanteessa ovat usein myös kalossit oikein toimiva ja kengät pelastava asuste, joka sopii teknisten housujen kanssa samaan tyyliin. Luo itsellesi urbaani retkeilytyyli pikkutakin, toppaliivin ja tyylikkäiden varsikenkien avulla, jotka sopivat erinomaisesti yhteen teknisten housujen kanssa. Viimeistele asu vielä hienolla vyöllä. Carl Magazine tarjoaa paljon tyyli-inspiraatiota myös teknisten housujen osalta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »