✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Usein kysyttyä

Lisätietoja aiheesta
• Toimitus
• Maksaminen
• Tuotteen palautus ja vaihto
• Reklamaatio
• Henkilötiedot

Kolme tavallisinta kysymystä

Voinko tilata Ahvenanmaalle?

Toimitamme mielellämme tuotteita Ahvenanmaalle. Sivuillamme näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron ja maksat tilauksestasi verollisen hinnan kassalla. Vähennämme arvonlisäveron tilauksen summasta samalla, kun tilaus lähetetään varastoltamme, jotta sinun ei tarvitse maksaa veroa kahdesti. Maksat arvolisäveron tavalliseen tapaan tilausta noutaessasi. Toimitusaika Ahvenanmaalle voi olla hieman pidempi kuin manner-Suomeen.


Milloin ja miten saan laskuni?

Lasku, jossa on 14 päivää maksuaikaa, lähetetään sinulle sähköpostitse. Jos et ole saanut laskuasi, voit ottaa meihin yhteyttä tai kirjautua laskuttajan Klarnan sivuille, josta näet kaikki laskusi tiedot.

Jos olet valinnut maksutavaksi osamaksun, ensimmäinen lasku lähetetään sinulle postitse. Saat laskun tilauksesta seuraavan kuukauden puolivälissä. Esimerkiksi tammikuussa tehtyjen tilausten lasku toimitetaan helmikuun puolessa välissä.

Haluan palauttaa osan tilaamistani tuotteista. Miten minun tulee toimia laskuni kanssa?

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, me poistamme palautetut tuotteet laskultasi. Tämän jälkeen saat päivitetyn laskun sähköpostiisi. Suosittelemme sinua odottamaan, että saat päivitetyn laskun sähköpostiisi, ennen kuin maksat pitämäsi tuotteet. Näin lasku ei muutu Klarnan järjestelmässä automaattisesti erämaksuksi. Jos olet jo maksanut palautetut tuotteet, tulee Klarna suorittamaan takaisinmaksun.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »