Kirjaudu sisään

✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Toimitus

Mitä toimitustapoja teillä on?

Toimitus Postiin tai pakettiautomaattiin: Toimitusaika 2-4 arkipäivää ja toimitus ma-la klo 19 mennessä. Lähetys toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Itsellesi sopivan noutopisteen tai pakettiautomaatin voit valita Omaposti- sovelluksen avulla. Kun paketti on toimitettu noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin, saat saapumisilmoituksen sekä automaatin avaamiseen tarvittavan lokerokoodin tekstiviestillä puhelinnumeroon, jonka olet antanut tilauksen yhteydessä. 

Toimitus Postnordin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin: Toimitusaika 3-5 arkipäivää. Voit valita haluamasi noutopisteen kassalla, myös saatavilla olevat pakettiautomaatit löytyvät kassalla olevasta pudotusvalikosta. Tämän toimitustavan kohdalla käytämme Postnord MyPack Collect -palvelua. Suomessa PostNord MyPack-paketit voi noutaa Matkahuollon noin 1 400 noutopisteestä eli Matkahuolloista, K-Marketeista, R-Kioskeista, Pakettipisteen pakettiautomaateista ja muista Matkahuollon Pakettipisteistä. Kun paketti on toimitettu Postnordin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin, saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeellä. 

Posti kotiinkuljetus: Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Kotiinkuljetuksia toimitetaan arkisin klo 9-21 välisenä aikana paikkakunnasta riippuen. Lähetys toimitetaan kotiovellesi. Voit valita paketillesi sopivan toimituspäivän ja kahden tunnin toimitusaikaikkunan vastaamalla Postin lähettämään tekstiviestiin tai Omaposti-sovelluksen avulla. Tätä toimitustapaa ei ole mahdollista valita, jos valitset maksutavaksi postiennakon. Henkilöllisyys tulee voida todistaa tilausta vastaanotettaessa. Kotiinkuljetuksesta peritään toimitusmaksu, jota ilmoitetaan kassalla.

Pikatoimitus 1-2 arkipäivää: Pikatoimituksen kohdalla käytämme DHL Express-palvelua. Toimitus on mahdollista suureen osaan Suomea seuraavana arkipäivänä laskettuna siitä päivästä, jolloin tilaus lähetetään. Lähetämme kaikki ennen klo 16 tehdyt tilaukset saman päivän aikana. Sinulla on mahdollisuus useimmiten valita tilauksen kotiinkuljetus tai toimitus DHL:n noutopisteeseen/pakettiautomaattiin, joita on muun muassa ostoskeskuksissa ja R-kioskeissa. Saat kuljetusyritykseltä (DHL) tekstiviestillä linkin, jonka avulla voit valita tilauksen toimituspaikan. Tätä toimitustapaa ei ole mahdollista valita, jos valitset maksutavaksi postiennakon tai tilauksesi sisältää nesteitä, kuten tuoksuja tai suihkutettavia kenkien hoitotuotteita. Henkilöllisyys tulee voida todistaa tilausta vastaanotettaessa. Pikatoimituksesta peritään toimitusmaksu, jota ilmoitetaan kassalla.

Kotiinkuljetus arkisin klo 17-22: Tämän toimitustavan kohdalla käytämme Budbee-kotiinkuljetusta ja toimitusaika on 2-3 arkipäivää. Voit valita, minä päivänä haluat tilauksesi toimituksen kotiovellesi klo 17-22 välisenä aikana. Henkilöllisyys tulee voida todistaa tilausta vastaanotettaessa. Budbee lähettää sinulle tekstiviestillä lisätietoa toimituspäivästä ja sinulla on myös mahdollisuus tekstiviestissä olevan linkin avulla vaihtaa tilauksen toimituspäivää. Tietyt lisävalinnat voivat aiheuttaa lisäkuluja toimitukseen, mutta tämä ilmoitetaan selkeästi Budbeen tiedoissa kyseisen valinnan kohdalla ja näistä kuluista vastaa Budbee. Toimitustapa tulee näkyviin ainoastaan, jos asut alueella, minne Budbee toimittaa tilauksia. Tätä toimitustapaa ei ole mahdollista valita, jos valitset maksutavaksi postiennakon.

Olen hukannut tilaukseni saapumisilmoituksen. Kuinka voin noutaa pakettini?

Saat meiltä tilauksen toimitusvahvistuksen sähköpostilla, kun tilauksesi lähetetään varastoltamme. Tässä sähköpostiviestissä on mukana lähetyksen seurantatunnus, jolla lähetyksen kulkua voi seurata. Noutopisteeseen toimitetun paketin voi noutaa seurantatunnuksen avulla. Postin toimittamia paketteja voi seurata myös Omaposti-sovelluksen avulla. 

Kuinka pitkään lähetykseni on noudettavissa?

Posti ja Postnord säilyttävät lähetyksiä pakettiautomaateissa ja noutopisteissä 7 vuorokauden ajan (Postnord lyhentään pakettien noutoaikaa 1.11.2020 alkaen 7 vuorokauteen aiemman 14 sijaan). DHL:n toimittamaa lähetystä säilytetään noutopisteessä 14 vuorokautta. Tämän jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Voiko joku muu noutaa tilaukseni puolestani?

Postin toimittaman paketin voi puolestasi noutaa toinen henkilö esittämällä paketin seurantatunnuksen ja kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Postnordin toimittaman paketin toinen henkilö voi noutaa valtakirjan avulla. Tulostettava valtakirja on saatavilla Postnordin verkkosivuilta.

Kuinka pakettiautomaatteja käytetään?

Saat lokeron avaamiseen tarvittavan lokerokoodin tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Lisätietoa Postin pakettiautomaateista voit lukea täältä. Tarkempia tietoja paketin noutamisesta ja palauttamisesta Postnordin pakettiautomaatin välityksellä voit lukea täältä.

Kuinka voin perua tilaukseni?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@careofcarl.fi. Voimme tehdä tilauksiin muutoksia tai perua tilauksen aina siihen saakka, kunnes tilaus on otettu käsittelyyn varastollamme.

Voinko tilata Ahvenanmaalle?

Toimitamme mielellämme tuotteita Ahvenanmaalle. Sivuillamme näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron ja maksat tilauksestasi verollisen hinnan kassalla. Vähennämme arvonlisäveron tilauksen summasta samalla, kun tilaus lähetetään varastoltamme, jotta sinun ei tarvitse maksaa veroa kahdesti. Maksat arvolisäveron tavalliseen tapaan tilausta noutaessasi. Toimitusaika Ahvenanmaalle voi olla hieman pidempi kuin manner-Suomeen.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »