Kirjaudu sisään

Olet sisäänkirjautunut!

Mene Omille sivuilleni
✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Takki tarvikkeet

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Hinta:

Tyhjennä
Suodata
Tuotteet 1-12 12

Takki tarvikkeet

Tähän osioon on kerätty tuotteita, joilla voit eri tavoin täydentää tai hoitaa valikoimamme takkeja. Huput sopivat vahakangastakkeihin ja liivit on tarkoitettu kiinnitettävän ohuempiin takkimalleihin. Osiosta löytyvät myös vahakangastakkien vahaukseen tarkoitetut vahat.

Kaikkiin valikoimamme takkeihin ei ole olemassa takkiin kiinnitettävää liiviä. Takin kanssa voi kuitenkin aina käyttää muutakin liiviä, jotka löytyvät osiosta ”ulkoliivit”. Etuna juuri takkimalliin sopivan liivin hankinnassa on se, että liivin saa kiinnitettyä vetoketjun tai napituksen avulla takin sisään. Tämä on mahdollista muun muassa monien Barbourin ja Belstaffin takkien kohdalla, jolloin takit ovat yhdessä liivin kanssa lämmittäviä kokonaisuuksia.

Liivit, jotka on tarkoitettu käytettäväksi tietyn takin kanssa, sopivat kuitenkin usein myös käytettäviksi pelkiltään. Yhdistä liivi asuun, jonka muut vaatteet ovat tyylillisesti ja värinsä puolesta tasapainossa liivin kanssa. Haluamme antaa myös pienen tyylivinkin: Käytä liiviä pikkutakin alla tai päällä, jolloin voit käyttää pikkutakkiasi päällysvaatteena pidemmän aikaa vuodesta. Liivi pikkutakin päällä on hyvin mielenkiintoinen yksityiskohta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »