Kirjaudu sisään

Olet sisäänkirjautunut!

Mene Omille sivuilleni
✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Vahakankaiset takit

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Hinta:

Tyhjennä
Suodata
 Sapper Jacket Olive
399.90€
 Classic Bedale Jacket Olive
349.90€
 Duke Jacket Black
299.90€
 Sapper Jacket Black
399.90€
Tuotteet 1-23 23

Vahakangastakit

Vahakangastakit ovat yksiä kaikkein ajattomimpia takkeja, joita miehet voivat käyttää. Niistä käytetään toisinaan myös nimeä öljykangastakki. Tämä nimi on peräisin siitä, että takin paksu puuvillakangas kyllästettiin alun perin öljyllä, jotta siitä saatiin vettähylkivää ja esimerkiksi kalastajille rankkoihin sääolosuhteisiin sopivaa.

Vahakangastakeista ei voi puhua mainitsematta merkkejä Barbour ja Belstaff. Molemmat ovat kotoisin Englannista ja perustettu yli sata vuotta sitten. Barbour on yhä englantilainen perheyritys, joka on nykyään viidennen sukupolven omistuksessa sitten vuoden 1894, ja merkin johdossa on Dame Margaret Barbour. Belstaff on jo vuosia ollut italialaisessa omistuksessa ja valmistaa yhä vahakangastakkeja, joista englantilaista racing-perinnettä edustavat takit löytyvät Care of Carlin valikoimasta.

Klassisen mallisen vahakangastakin kanssa ei voi mennä vikaan. Voit hyvin pukea vahakangastakkisi myös puvun päälle ja se voi näyttää yhtä tyylikkäältä kuin villakangastakki. Racing-tyyliset vahakangastakit ovat erinomaisia kaikille, jotka haluavat hieman asennetta omaan tyyliinsä, mutta eivät halua käyttää nahkatakkia. Vahattu kangas saa vuosien ja käytön myötä kaunista patinaa, joka vain paranee ja paranee. Carl Magazine on täynnä tyyli-inspiraatiota vahakangastakkeihin liittyen.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »