Kirjaudu sisään

Olet sisäänkirjautunut!

Mene Omille sivuilleni
✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Puvut

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Istuvuus:

Materiaali:

Hinta:

Tyhjennä
Suodata
Tuotteet 1-22 22

Puvut

Ensimmäisen pukusi tulisi olla tummansininen tai harmaa puku ohuesta villakankaasta. Tällaiset puvut ovat kaikkein monipuolisempia ja kuuluvat osaksi vaatekaapin kulmakiviä. Sen jälkeen voit laajentaa pukuvalikoimaasi flanelli-, tweed- ja pellavapuvulla. Aivan kuten pikkutakkienkin kohdalla, monet miehet toivovat, että heidän elämässään olisi tilanteita, joissa heidän pukunsa pääsisivät useammin käyttöön. Luovuuden avulla tällaisia tilanteita voi luoda itse. Jos haluat käyttää pukua useammin, ei kukaan estä sinua tekemästä sitä.

Kun tutustut hieman tarkemmin puvun käyttöön, huomaat varmasti nopeasti, kuinka monella eri tavalla pukua voi käyttää. Mitä enemmän käytät pukua, sitä luonnollisemmalta se sinusta tuntuu. Ja mitä enemmän pidät puvun käyttämisestä, sitä useammin haluat pukea sen päällesi. Todellisen tyylin perusta on olonsa tunteminen mukavaksi omissa vaatteissaan. Yksinkertaiset korjausompelut, kuten hihojen lyhennys, parantavat puvun istuvuutta huomattavasti. Oikeanlainen istuvuus on pukujen kohdalla kaiken a ja o. Puvusta saa tehtyä viralliseen yhteyteen sopivan muodollisen kauluspaidan ja siistien kävelykenkien avulla. Rennompi pukutyyli syntyy rennomman kauluspaidan tai pooloneuleen ja tennarien yhdistelmästä.

Etsitpä sitten bisnespukua työpaikalle tai rennompaa pukua arkikäyttöön, löydät kattavasta valikoimastamme varmasti etsimäsi. Meiltä löydät tietenkin myös juhlavat puvut esimerkiksi ylioppilaalle, sulhaselle sekä myös häävieraille.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »