Kirjaudu sisään

Takit

Lajittele
/ Jaottele

Alakategoria:

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Tyhjennä
Suodata
Aspesi Utility Parka Dark Green
567.92€ 709.90€
Colmar Lightweight Down Jacket Navy
239.92€ 299.90€
Aspesi Nylon Minifield Navy
303.92€ 379.90€
Woolrich Shore Bomber Jacket Navy
235.92€ 294.90€
BOSS Nidan Leather Jacket Black
399.92€ 499.90€
Morris Draycott Jacket Navy
199.92€ 249.90€
Aspesi Harrington Jacket Navy
271.92€ 339.90€
NN07 Timothy Zip Jacket Navy
279.92€ 349.90€
Tuotteet 1-60 (454)

Takit

Takin tulisi aina olla pitkäikäinen hankinta. Takin valintaan vaikuttavat tietenkin monet asiat kuten, millaisissa tilanteissa käytät takkia, ja millaisia muita vaatteita vaatekaapistasi löytyy, joihin aiot takin yhdistää. Miehen vaatekaapista tulisi löytyä muutamia eri takkeja, jotka sopivat eri vuodenaikoihin ja eri tyyleihin. Mies tarvitsee takin, jota voi käyttää virallisissa ja juhlavissa tilaisuuksissa. Lisäksi hänellä pitäisi olla lämmin talvitakki kylmiin olosuhteisiin sekä muutama kevyempi ja rennompi kevät- ja kesätakki lämpimiin päiviin. Kevättakkia hankkiessa on hyvä tarkistaa, onko takki sateenpitävä, ja talvitakin kohdalla ehdotamme, että valitset jonkun muun takin arkikäyttöön kuin laskettelutakkisi. Takki kertoo nimittäin paljon tyylistäsi ja on suurimman osan vuodesta se vaate, jonka muut näkevät päälläsi useimmiten.

Vaikka arkityylisi ei koostuisi puvuista ja pikkutakeista, on tummansininen villakangastakki aina ajattoman tyylikäs takkivaihtoehto. Haluamme myös muistuttaa, että korjausompelijat voivat tehdä myös takkien ja etenkin päällystakkien mittoihin muutoksia tarpeen mukaan. Kevään tullen tikkitakki on hyvä vaihtoehto myös virallisempaan tyyliin ja kevyempää toppaliiviä voi tarpeen mukaan käyttää myös takin alla lämmittävänä lisäkerroksena.

Osuupa takkivalintasi sitten villakangastakkiin, kenttätakkiin, öljykangastakkiin tai parkatakkiin, pitäisi sen sopia yhteen vaatekaappisi muiden vaatteiden kanssa. Tee takista selkeä osa omaa tyyliäsi sen sijaan, että pidät sitä ainoastaan suojana sateelta ja tuulelta. Poimi inspiraatiota takkisi valintaan Carl Magazinesta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »