✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Takit

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Hinta:

Tyhjennä
Suodata
 Archive Box Wool Jacket Black
Uutuus
229.90€
 Classic Bedale Jacket Olive
349.90€
 Johnsson Coat Navy
299.90€
 Trenton Quilted Jacket Black
199.90€
 G9 Original Harrington Jacket Beech
389.90€
 Trenton Jacket Old Blue
199.90€
 The Trucker Jacket Palmer
119.90€
 Quilt Waistcoat/Zip-In Liner Olive
S - UK38 M - UK40 L - UK42.5 XXL - UK49 XS
99.90€
 G9 Original Harrington Jacket Navy
389.90€
 Sapper Jacket Olive
399.90€
 G9 Original Harrington Jacket Dark Navy
389.90€
 Duke Jacket Black
299.90€
 The Trucker Jacket Killebrew
119.90€
 Trenton Jacket Olive
S M L XL XXL XS
199.90€
 Classic Liddesdale Jacket Navy
179.90€
Tuotteet 1-60 720

Takit

Takin tulisi aina olla pitkäikäinen hankinta. Takin valintaan vaikuttavat tietenkin monet asiat kuten, millaisissa tilanteissa käytät takkia, ja millaisia muita vaatteita vaatekaapistasi löytyy, joihin aiot takin yhdistää. Miehen vaatekaapista tulisi löytyä muutamia eri takkeja, jotka sopivat eri vuodenaikoihin ja eri tyyleihin. Mies tarvitsee takin, jota voi käyttää virallisissa ja juhlavissa tilaisuuksissa. Lisäksi hänellä pitäisi olla lämmin talvitakki kylmiin olosuhteisiin sekä muutama kevyempi ja rennompi kevät- ja kesätakki lämpimiin päiviin. Kevättakkia hankkiessa on hyvä tarkistaa, onko takki sateenpitävä, ja talvitakin kohdalla ehdotamme, että valitset jonkun muun takin arkikäyttöön kuin laskettelutakkisi. Takki kertoo nimittäin paljon tyylistäsi ja on suurimman osan vuodesta se vaate, jonka muut näkevät päälläsi useimmiten.

Vaikka arkityylisi ei koostuisi puvuista ja pikkutakeista, on tummansininen villakangastakki aina ajattoman tyylikäs takkivaihtoehto. Haluamme myös muistuttaa, että korjausompelijat voivat tehdä myös takkien ja etenkin päällystakkien mittoihin muutoksia tarpeen mukaan. Kevään tullen tikkitakki on hyvä vaihtoehto myös virallisempaan tyyliin ja kevyempää toppaliiviä voi tarpeen mukaan käyttää myös takin alla lämmittävänä lisäkerroksena.

Osuupa takkivalintasi sitten villakangastakkiin, kenttätakkiin, öljykangastakkiin tai parkatakkiin, pitäisi sen sopia yhteen vaatekaappisi muiden vaatteiden kanssa. Tee takista selkeä osa omaa tyyliäsi sen sijaan, että pidät sitä ainoastaan suojana sateelta ja tuulelta. Poimi inspiraatiota takkisi valintaan Carl Magazinesta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »