✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Tikkitakit

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Hinta

Tyhjennä
Suodata
 Trenton Jacket Olive
199.90€
 Trenton Jacket Old Blue
199.90€
 Korrin Quilted Jacket Sage
Uutuus
229.90€
 The Quilted Windcheater Black
Uutuus
299.90€
 The Quilted Windcheater Dark Leaf
Uutuus
299.90€
 The Quilted Windcheater Evening Blue
Uutuus
299.90€
Tuotteet 1-26 26

Tikkitakit

Tikkitakki vie usein ajatukset klassiseen englantilaiseen maalaismaisemaan, metsäretkelle sekä ajattomaan eleganssiin. Yksi tunnetuimmista tikkitakeista on Barbourin malli Liddesdale. Vuosien varrella on tikkitakeista, kuten monista muistakin klassisista takkimalleista, luotu nykyaikaisempia tulkintoja. Alun perin hevosurheilun ja Landrovereiden maailmasta tulleista takeista on muokattu niin värin, mallin, mittojen kuin yksityiskohtienkin puolesta takkeja, joissa on runsaasti asennetta.

Tästä alkuun melko väljästä, muodollisen oloisesta takista, jota valmistettiin lähinnä tummansinisenä, oliivinvihreänä tai viininpunaisena, on tullut takki, jolla on vahvat yhteydet kilpa-autoiluun. Näille takeille ovat ominaisia vyöt, kaulukset, taskut ja erilaiset soljet.

Monet arvostetut takkimerkit ovat viime aikoina valmistaneet tikkitakeista myös vuorattua pikkutakkia muistuttavia malleja. Tällaisen takin avulla voi kylmillä säillä tehdä tyylistä rennon virallisen ja helposti yhdisteltävän. Alkuperäismallit ja myös monet nykyaikaiset tulkinnat on valmistettu melko kiiltävästä keinokuitukankaasta. Nykyään näemme myös jonkin verran hillitympiä malleja, joissa on mattapintainen päälliskangas villasta tai puuvillasta ja toisinaan jopa flanellista. Tikkitakki on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka etsit lämmittävää takkia, jossa on kuitenkin tyylikäs muotokieli. Lisää inspiraatiota tikkitakkien yhdistämisestä eri asuihin voit poimia Carl Magazinesta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »