✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Kenttätakit

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Hinta

Tyhjennä
Suodata
 Cotton Field Jacket Navy
629.90€
 Nylon Field Jacket Navy
679.90€
 Bailey Stretch Field Jacket Black
Uutuus
299.90€
 Bailey Field Jacket Navy
Uutuus
299.90€
 Bailey Field Jacket Lake Green
Uutuus
299.90€
 Moorea Field Jacket Olive
Uutuus
349.90€
 Field Jacket Navy
124.95€ 249.90€
 Moorea Field Jacket Off White
Uutuus
349.90€
 Techno Shell Field Jacket Black
Uutuus
714.90€
 Olson Field Jacket Hedge Green
Uutuus
399.90€
 Olson Field Jacket Moonstone
Uutuus
399.90€
Tuotteet 1-26 26

Kenttätakit

Kenttätakki on yksi monista vaatteista, joiden alkuperä on sotilasunivormussa. Alkuperäismallin, josta yhä nykyään poimitaan inspiraatiota tähän takkimalliin, sanotaan olevan klassinen malli M65, jotka Yhdysvaltain armeija käytti 60-luvulla, ja jonka on valmistanut Alpha Industries. Monet vaatemerkit ovat tehneet oman tulkintansa tästä takkimallista ja monet jopa käyttävät termiä ”M65” takkinsa nimessä.

Kenttätakki on klassisesti takkimalli, jonka helma ulottuu lantiolle saakka, ja monissa versioissa on myös klassinen ja melko tilava istuvuus. Kenttätakki, jossa on tarpeeksi pitkä helma, on erittäin upea pikkutakin tai puvun päällä, kun haetaan rentoa ja nykyaikaista tyyliä. Tällaiseen asuun sopii takki niin klassisessa armeijanvihreässä kuin tummansinisessä värissä.

Joissain kenttätakkimalleissa on nykyään alkuperäistä lyhyempi helma, joka ulottuu vain hieman vyötärön alapuolelle. Takeissa on kuitenkin alkuperäisen mallin mukaan useita paikkataskuja miehustassa. Vaikka lyhyempi helma tekee takista trendikkäämmän, on se myös hyvin monipuolinen ja sitä voi käyttää rennosti neuleen tai kauluspaidan päällä.

Yhdistä kenttätakki korkeavyötäröisiin laskoshousuihin ja popover-paitaan, jonka laitat housujen sisään. Valitse vielä jalkoihisi mokkanahkaiset brogue-kengät ja tyylisi on rennon tyylikäs. Minimalistisen ja nykyaikaisen tyylin saat yhdistämällä kenttätakin valkoiseen t-paitaan tai oxford-paitaan sekä valkoisiin tennareihin. Lisää inspiraatiota kenttätakin käyttöön voit lukea Carl Magazinesta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »