Kirjaudu sisään

Olet sisäänkirjautunut!

Mene Omille sivuilleni
✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Nahkatakit

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Materiaali:

Hinta:

Tyhjennä
Suodata
 Valstarino Suede Combo Jacket Navy Suede Exclusive
799€
 Valstarino Suede Combo Jacket Dark Brown Suede Exclusive
799€
 Nipet Leather Jacket Black
499.90€
 Soft Suede Shirt Jacket Beige
1054.90€
 Leather Blazer Black
999.90€
Tuotteet 1-25 25

Nahkatakit

Nahkatakilla on oma varattu paikkansa miehen vaatekaapissa. Nahkatakki päätyi alun perin miehen vaatekaappiin tyyliesikuvien, kuten James Deanin innoittamana, joka 50-luvulla käytti nahkatakkia valkoisen t-paidan päällä. Nahkatakkeja on saatavilla monessa eri tyylissä, mutta niistä huokuu aina tavalla tai toisella asenne ja tarkoituksellinen kannan otto tyylin puolesta. Nahkatakki on parhaimmillaan silloin, kun sen käyttäjä todella rakastaa sitä, ja nahkatakki toimii luonnollisena osana käyttäjänsä rentoa, persoonallista tyyliä. Nahkatakki vie usein ajatukset rokin maailmaan tai moottoripyörätyyliin, joten sen kanssa käytettävät vaatteet on syytä valita huolella.

Musta biker-takki sopii erinomaisesti mustien tai harmaiden farkkujen kanssa sekä myös muiden housujen kanssa, joita käyttäisit mustien kenkien kanssa. Kengiksi valitsisimme mustat, nahkaiset tai mokkaiset Chelsea-nilkkurit. Valkoiset tennarit sopivat myös asuun, mutta ne hillitsevät hieman asun rock-henkistä asennetta.

Ruskea nahkatakki sopii hyvin sinisten farkkujen tai vaaleiden, sinisten, ruskeiden tai harmaiden housujen kanssa. Mokkatakki ei luo aikaan yhtä kovaa vaikutelmaa kuin nahkatakki ja sopiikin sen vuoksi paremmin hieman virallisempaan tyyliin. Esittelemme Carl Magazinessa monia eri tapoja käyttää nahka- ja mokkatakkeja.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »