Olet sisäänkirjautunut!

Mene Omille sivuilleni
✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Tietoa tilaamisesta


Ilmainen toimitus ja valittavana myös kotiinkuljetus

Me tarjoamme aina ilmaisen toimitusvaihtoehdon tilauksen summasta riippumatta. Valittavana on myös kotiinkuljetus pienestä lisämaksusta, jonka näet valitsemasi toimitustavan kohdalla kassalla. Kaikki lähetykset toimitetaan EU:n sisäisesti.

14 päivän palautusoikeus sekä aina maksuton palautus ja tuotteen vaihto

Me tarjoamme kaikkiin tilauksiin 14 päivän palautusoikeuden. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit palauttaa ne 14 päivän sisällä siitä, kun olet vastaanottanut pakettisi. Voit vaihtaa palautetut tuotteet toisiin tuotteisiin tai saada rahasi takaisin. Palautuksesta ei peritä palautuskuluja. Palautusoikeus koskee myös alennusmyynnissä olleita tuotteita. Palauttaminen on helppoa valmiiksi maksetun palautusosoitelapun avulla. Lue lisää tuotteen palautuksesta ja vaihdosta täältä.

Toimitusaika

Tilausten toimituksessa ei ole tällä hetkellä tiettävästi viiveitä. Suurista pakettimääristä johtuen kuljetusyritykset voivat joutua ohjaamaan paketit muuhun kuin valitsemaasi noutopisteeseen tai kotiintoimitettavat paketit voivat saapua seuraavana päivänä valitusta päivästä. Luethan saapumisilmoituksen tarkasti. Seuraamme tilannetta yhdessä kuljetusyritysten kanssa ja ilmoitamme mahdollisista viiveistä asiakkaillemme. Pakettia vastaanotettaessa kuljetusyhtiön edustajat eivät käsittele vastaanottajan henkilökohtaisia tavaroita, kuten puhelinta tai henkilöllisyystodistusta, luovutuksen yhteydessä.

• Nouto Postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista: 2-4 arkipäivää

Toimitusaika Postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen on 2-4 arkipäivää. Lähetys toimitetaan kassalla valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Jos valitsemasi pakettiautomaatti on täynnä, voidaan paketti ohjata osoitetta lähimpänä olevaan noutopisteeseen.

• Nouto Postnordin/Matkahuollon noutopisteestä tai pakettiautomaatista: 3-5 arkipäivää

Toimitusaika lähimpään Postnordin/Matkahuollon noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin on 3-5 arkipäivää. Voit valita haluamasi noutopisteen kassalla, myös saatavilla olevat pakettiautomaatit löytyvät kassalla olevasta pudotusvalikosta. Noutopisteeseen ja pakettiautomaatteihin toimitettavien pakettien kohdalla käytämme Postnord MyPack Collect -palvelua.

• Posti kotiinkuljetus: 2-4 arkipäivää

Postin kotiinkuljetus toimittaa paketin kotiovellesi 2-4 arkipäivässä. Voit valita paketillesi sopivan toimituspäivän ja kahden tunnin toimitusaikaikkunan vastaamalla Postin lähettämään tekstiviestiin tai Omaposti-sovelluksen avulla. Kotiinkuljetuksia toimitetaan arkisin klo 9-21 välisenä aikana paikkakunnasta riippuen. Kotiinkuljetuksesta perintään toimitusmaksu, joka ilmoitetaan kassalla.

• Pikatoimitus: 1-2 arkipäivää

Toimitus on mahdollista suureen osaan Suomea seuraavana arkipäivänä laskettuna siitä päivästä, jolloin tilaus lähetetään. Sinulla on mahdollisuus useimmiten valita tilauksen kotiinkuljetus tai toimitus DHL:n noutopisteeseen/pakettiautomaattiin. Pikatoimituksen kohdalla käytämme DHL Express-palvelua. Pikatoimituksesta perintään toimitusmaksu, joka ilmoitetaan kassalla.

• Budbee kotiinkuljetus arkisin klo 17-22: 2-3 arkipäivää*

Ilmainen kotiinkuljetus sinulle, joka asut pääkaupunkiseudulla. Tämän toimitustavan kohdalla käytämme Budbee-kotiinkuljetusta. Voit valita, minä päivänä haluat tilauksesi toimituksen kotiovellesi klo 17-22 välisenä aikana.
* Toimitustapa tulee näkyviin sen jälkeen, kun olet kirjoittanut postinumerosi, jos asut alueella, minne Budbee toimittaa tilauksia.


Lisätietoja yllämainituista toimitustavoista voit lukea täältä.

Arkisin ennen klo 16 tehdyt tilaukset lähetetään saman päivänä

Lähetämme kaikki ennen klo 16 tehdyt tilaukset saman päivän aikana. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä.


Ajankohtaista tietoa tilaajalle

Vastuullisena yrityksenä haluamme taata, että voit tilata meiltä tuotteita turvallisin mielin. Seuraamme jatkuvasti sekä Suomen viranomaisten että WHO:n (World Health Organization) ohjeistuksia. Reagoimme tarvittaessa nopeasti kaikkiin ohjeisiin, jotta voimme taata niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme turvallisuuden.

Jos sinulla on kysyttävää asiasta, asiakaspalvelumme palvelee sinua tavalliseen tapaan sähköpostitse osoitteessa info@careofcarl.fi ja puhelimitse numerossa 09 4259 9724 (arkisin klo 9-17).
Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »