Kirjaudu sisään

Tietoa tilaamisesta

Ilmainen toimitus

Me tarjoamme aina ilmaisen toimitusvaihtoehdon tilauksen summasta riippumatta. Kaikki lähetykset toimitetaan EU:n sisäisesti.

Maksuton palautus ja tuotteen vaihto

Tuotteiden palauttaminen ja vaihtaminen on myös maksutonta. Palauttaminen on helppoa valmiiksi maksetun palautusosoitelapun avulla. Lue lisää tuotteen palautuksesta ja vaihdosta täältä.

Toimitusaika

• Nouto Postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista: 2-4 arkipäivää

Toimitusaika Postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen on 2-4 arkipäivää. Lähetämme kaikki ennen klo 16 tehdyt tilaukset saman päivän aikana. Lähetys toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Itsellesi sopivan noutopisteen tai pakettiautomaatin voit valita Omaposti- sovelluksen avulla. Osoitettasi lähimpänä sijaitsevan Postin sijasta voit noutaa paketit helposti mistä tahansa sinulle sopivasta noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Kun paketti on toimitettu noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin, saat saapumisilmoituksen sekä automaatin avaamiseen tarvittavan lokerokoodin tekstiviestillä puhelinnumeroon, jonka olet antanut tilauksen yhteydessä.  

• Nouto Postnordin/Matkahuollon noutopisteestä tai pakettiautomaatista: 3-5 arkipäivää

Toimitusaika lähimpään Postnordin/Matkahuollon noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin on 3-5 arkipäivää. Lähetämme kaikki ennen klo 16 tehdyt tilaukset saman päivän aikana. Voit valita haluamasi noutopisteen kassalla, myös saatavilla olevat pakettiautomaatit löytyvät kassalla olevasta pudotusvalikosta. Noutopisteeseen ja pakettiautomaatteihin toimitettavien pakettien kohdalla käytämme Postnord MyPack Collect -palvelua. Suomessa PostNord MyPack-paketit voi noutaa Matkahuollon noin 1 400 noutopisteestä eli Matkahuolloista, K-Marketeista, R-Kioskeista, Pakettipisteen pakettiautomaateista ja muista Matkahuollon Pakettipisteistä. Kun paketti on toimitettu Postnordin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin, saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeellä. 

• Pikatoimitus: 1-2 arkipäivää

Toimitus on mahdollista suureen osaan Suomea seuraavana arkipäivänä laskettuna siitä päivästä, jolloin tilaus lähetetään. Lähetämme kaikki ennen klo 16 tehdyt tilaukset saman päivän aikana. Sinulla on mahdollisuus useimmiten valita tilauksen kotiinkuljetus tai toimitus DHL:n noutopisteeseen/pakettiautomaattiin, joita on muun muassa ostoskeskuksissa ja R-kioskeissa. Saat kuljetusyritykseltä (DHL) tekstiviestillä linkin, jonka avulla voit valita tilauksen toimituspaikan. Pikatoimituksesta peritään toimitusmaksu, joka ilmoitetaan kassalla. Pikatoimituksen kohdalla käytämme DHL Express-palvelua.

• Kotiinkuljetus arkisin klo 17-22: 2-3 arkipäivää*

Tämän toimitustavan kohdalla käytämme Budbee-kotiinkuljetusta. Kotiinkuljetuksesta perintään toimitusmaksu, joka ilmoitetaan kassalla. Voit valita, minä päivänä haluat tilauksesi toimituksen kotiovellesi klo 17-22 välisenä aikana. Budbee lähettää sinulle tekstiviestillä lisätietoa toimituspäivästä ja sinulla on myös mahdollisuus tekstiviestissä olevan linkin avulla vaihtaa tilauksen toimituspäivää. Tietyt lisävalinnat voivat aiheuttaa lisäkuluja toimitukseen, mutta tämä ilmoitetaan selkeästi Budbeen tiedoissa kyseisen valinnan kohdalla ja näistä kuluista vastaa Budbee.
* Toimitustapa tulee näkyviin sen jälkeen, kun olet kirjoittanut postinumerosi, jos asut alueella, minne Budbee toimittaa tilauksia.

14 päivän palautusoikeus

Me tarjoamme aina 14 päivän palautusoikeuden. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit palauttaa ne 14 päivän sisällä. Voit vaihtaa palautetut tuotteet toisiin tuotteisiin tai saada rahasi takaisin. Palautuksesta ei peritä palautuskuluja. Palautusoikeus koskee myös alennusmyynnissä olleita tuotteita.
Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »