✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Farkkutakit

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Hinta

Tyhjennä
Suodata
 The Trucker Jacket Palmer
119.90€
 The Trucker Jacket Colder Than Ice
Uutuus
119.90€
 The Trucker Jacket Killebrew
119.90€
 Denim Jacket Light Blue
149.90€
 Bobby Real Deal Denim Jacket Blue
Uutuus
179.90€
 Dan Denim Jacket Blue
644.90€
 Charles Denim Jacket Indigo
Uutuus
259.90€
Tuotteet 1-23 23

Farkkutakit

Farkkutakki kuuluu miehen vaatekaapin kulmakiviin. Aivan kuten samaan kangasta olevat housut eroavat farkkutakit toisistaan leikkauksen, mallin sekä etenkin värin ja farkkukankaan pesun perusteella. Tummansininen, kapea farkkutakki, jossa on vain vähän yksityiskohtia, antaa hillityn ja jopa muodollisen oloisen ilmeen. Toisaalta taas vaalea, erittäin pesty ja kulutettu farkkutakki tekee asusta erittäin rennon oloisen. Musta farkkutakki yhdistetään usein vaihtoehtoiseen tyyliin, jota voi joko vahvistaa tai hillitä asusteiden ja kenkien avulla.

Kylmänä aikana vuodesta vuorillinen farkkutakki yhdessä toppaliivin kanssa on todella tyylikäs yhdistelmä ja tuo vaihtelua muille ulkovaatteille.

Jos haluat pukeutua tupladenimiin ja käyttää farkkutakkia farkkujen kanssa, kannattaa yhdistelmä valita niin, että farkkutakki on huomattavasti farkkuja tummempi. Näin asun ylä- ja alaosa erottuvat selkeästi toisistaan. Tällaisessa asussa on panostettava siihen, että vaatteiden istuvuus sekä kengät ja asusteet ovat juuri sopivat. Autamme mielellämme sinua kokoamaan tyylikkään farkkuasun. Neuvoja voi kysellä esimerkiksi Carlin tyylivinkkien kautta.

Voit lukea myös lisää farkkutakista ja se eri käyttömahdollisuuksista Carl Magazinesta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »