✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Kuoritakit

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Hinta

Tyhjennä
Suodata
Tuotteet 1-12 12

Kuoritakit

Kuoritakit on tarkoitettu ohueksi, päällimmäiseksi vaatekerrokseksi, joka suojaa tuulelta ja sateelta. Kyseessä on hyvin monipuolinen vaate juuri sen vuoksi, että se on tarkoitus yhdistää muihin takin alle puettaviin vaatekerroksiin, joiden määrällä voi säädellä asun lämmittävyyttä. Pidä siis tämä käyttötarkoitus mielessäsi kuoritakkia ostaessasi.

Jos tiedät käyttäväsi takkia suurimman osan ajasta kaupunkiympäristössä ilman, että sinun tarvitsee selviytyä pitkistä ajoista ulkona kylmissä olosuhteissa, voit hyvin valita itsellesi suhteellisen tyköistuvan takin, jonka alle ei tarvitse mahtua useita vaatekerroksia. Muussa tapauksessa sinua tulee varmasti häiritsemään se, että takki tuntuu liian suurelta päälläsi.

Jos taas olet luontoihminen ja hankit takin muihin käyttötarkoituksiin, on sen hyvä olla tilava, jotta voit pukeutua sään vaatimalla tavalla. Kerrospukeutuessa pitääksesi itsesi lämpimänä fyysisen työn aikana kylmissä lämpötiloissa, kannattaa välttää puuvillan käyttämistä alimpana, vartaloa lähimpänä olevana vaatekerroksena. Puuvilla nimittäin sitoo kosteutta, joten sinun hikoillessasi puuvillapaidasta tulee kostea ja sinulle tulee nopeasti kylmä. Villa tai keinokuitukankaat ovat parhaita alusvaatteita kylmissä olosuhteissa.

Käytä kuoritakkiasi kaupungilla farkkujen ja siistien nilkkureiden kanssa saadaksesi tyylikkään ja urbaanin outdoor-tyylin. Poimi lisää inspiraatiota Carl Magazinesta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »