Kirjaudu sisään

Uimahousut

 

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Koko:

Väri:

Kuvio:

Tyhjennä
Suodata
Paul Smith Swim Shorts Black
21.98€ 109.90€
Tuotteet 1-57 (57)

Uimahousut

Uimahousujen valintaan tulisi käyttää yhtä paljon aikaa ja vaivaa kuin muidenkin vaatekaapin vaatteiden kohdalla. Uimahousujen istuvuus ja malli kertovat tyylistäsi enemmän kuin mikään muu yksittäin vaate, sillä ne ovat rannalla tai uima-altaalla usein se ainoa vaate, joka sinulla on päälläsi. Tyylikkäät miesten uimahousut, joissa on panostettu laatuun, ovat siis tyylillisesti hyvä investointi.

Olitpa sitten lähdössä rantalomalle Välimerelle tai uimaan läheiselle järvelle, on meidän tavoitteenamme tarjota sinulle sellaisia uima-asuja ja rantavaatteita, joita tarvitset. Yksiväriset uimahousut takaavat hillityn ja hienostuneen rantatyylin, kun taas kuviolliset ja kirkkaan väriset uimahousut antavat näyttävän tyylin, joka näyttää usein upealta ruskettunutta ihoa vasten.

Rannalta poistuessasi sinun tarvitsee yhdistää uimahoususi muuhunkin kuin vain aurinkorasvaan. Kun lähdet lounaalle rantaravintolaan, voit käyttää uimashortseja tavallisten shortsien sijaan, jos käyttämäsi malli on siisti shortsimalli. Uimashortseista saa rantaravintolaan sopivat, kun yhdistät ne laadukkaisiin aurinkolaseihin, oxford-paitaan ja vesitiiviiseen teräskelloon. Pehmeät mokkasiinit ovat oikein tyylikäs valinta uimashortsien pariksi. Jos kuitenkin pidät enemmän sandaaleista, valitse laadukkaat nahkasandaalit muovisten varvassandaalien sijaan. Lisää vinkkejä ranta-asuista ja uimahousujen käyttämisestä tyylikkäästi voit lukea Carl Magazinesta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »