Tervetuloa!

✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Uimahousut

 

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Kuvio:

Materiaali:

Hinta:

Tyhjennä
Suodata
 Bulldog Sport Swimshorts Navy
144.90€
 Bathingtrunks Anthemis
59.90€
 Greca Border Swim Trunks Navy
229.90€
 Basic swimshorts Russet Orange
Uutuus
79.90€
 Bathingtrunks Navy Blue
59.90€
 Basic swimshorts Solar Power Yellow
Uutuus
79.90€
 Swimshorts Navy
39.90€
 Moorea Swim Shorts Azurin
189.90€
 Orca Swimshorts Oxford Black
59.90€
 Basic swimshorts Marine
Uutuus
79.90€
 Grinder Volley Navy
49.90€
 Pegasus Swim Trunks Navy
199.90€
 Basic swimshorts Bright Red
Uutuus
79.90€
Tuotteet 1-60 150

Uimahousut

Uimahousujen valintaan tulisi käyttää yhtä paljon aikaa ja vaivaa kuin muidenkin vaatekaapin vaatteiden kohdalla. Uimahousujen istuvuus ja malli kertovat tyylistäsi enemmän kuin mikään muu yksittäin vaate, sillä ne ovat rannalla tai uima-altaalla usein se ainoa vaate, joka sinulla on päälläsi. Tyylikkäät miesten uimahousut, joissa on panostettu laatuun, ovat siis tyylillisesti hyvä investointi.

Olitpa sitten lähdössä rantalomalle Välimerelle tai uimaan läheiselle järvelle, on meidän tavoitteenamme tarjota sinulle sellaisia uima-asuja ja rantavaatteita, joita tarvitset. Yksiväriset uimahousut takaavat hillityn ja hienostuneen rantatyylin, kun taas kuviolliset ja kirkkaan väriset uimahousut antavat näyttävän tyylin, joka näyttää usein upealta ruskettunutta ihoa vasten.

Rannalta poistuessasi sinun tarvitsee yhdistää uimahoususi muuhunkin kuin vain aurinkorasvaan. Kun lähdet lounaalle rantaravintolaan, voit käyttää uimashortseja tavallisten shortsien sijaan, jos käyttämäsi malli on siisti shortsimalli. Uimashortseista saa rantaravintolaan sopivat, kun yhdistät ne laadukkaisiin aurinkolaseihin, oxford-paitaan ja vesitiiviiseen teräskelloon. Pehmeät mokkasiinit ovat oikein tyylikäs valinta uimashortsien pariksi. Jos kuitenkin pidät enemmän sandaaleista, valitse laadukkaat nahkasandaalit muovisten varvassandaalien sijaan. Lisää vinkkejä ranta-asuista ja uimahousujen käyttämisestä tyylikkäästi voit lukea Carl Magazinesta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »