✔ Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille ✔ Maksuton palautus ✔ Toimitusaika 2-5 pv

Tuotteen palautus ja vaihto

Tuotteiden palauttaminen on aina maksutonta ja sinulla on myös mahdollisuus vaihtaa tuote toiseen kokoon, väriin tai aivan toiseen tuotteeseen. Lisätietoja palautuskäytännöstä ja tuotteen vaihdosta alla.

Kuinka pitkä palautusaika tuotteilla on?

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus laskettuna siitä päivästä, kun olet noutanut tilauksesi.

Kuinka palautan tuotteet?

Kaikki palautukseen tarvittavat dokumentit lähetetään sinulle tilauksesi mukana.

  1. Täytä palautuslomake (joka on rahtikirjan kääntöpuolella) ja laita se samaan pakettiin palautettavien tuotteiden kanssa.
  2. Voit käyttää samaa pakkausta, jossa sait tuotteesi tai muuta kuljetuksen kestävää pakkausta.
  3. Liimaa tilauksen mukana tullut osoitetarra paketin päälle. Tällöin me vastaamme palautuskustannuksista.
  4. Jätä paketti mihin tahansa Postin tai Postnordin noutopisteeseen riippuen siitä, minkä toimitustavan valitsit kassalla tilauksellesi.

Saat meiltä vahvistuksen sähköpostilla, kun palautuksesi on vastaanotettu ja käsitelty varastollamme. Lisätietoja takaisinmaksusta voit lukea myöhemmin tältä samalta sivulta.

Postin kotiinkuljetuksena toimitetut tilaukset palautetaan Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. DHL Express- ja Budbee-toimitustavoilla tehdyt tilaukset palautetaan Postnordin noutopisteeseen, joita on muun muassa K-Marketeissa, R-kioskeissa, Tokmanneissa ja Matkahuollon toimipisteissä. Käytä tilauksen mukana tullutta osoitetarraa. Toimitustavasta perittyä toimitusmaksua ei makseta takaisin normaalin asiakaspalautuksen yhteydessä.

Voiko pakettiautomaatista noudetun paketin palauttaa automaattiin?

Pakettiautomaatista noudetun paketin voi palauttaa automaatin kautta. Käytä paketin mukana tullutta palautusosoitetarraa ja jätä palautuspaketti pakettiautomaattiin. Lue lisää palautuksesta Postin pakettiautomaattiin täältä ja Postnordin pakettiautomaattiin täältä.

Unohdin laittaa palautuslomakkeen palautuspaketin sisään. Mitä minun tulisi nyt tehdä?

Mikäli olet käyttänyt tilauksen mukana tullutta osoitetarraa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Me suoritamme takaisinmaksun sinulle, kun palautuksesi on käsitelty, minkä jälkeen lähetämme vahvistuksen sähköpostitse. Ota yhteyttä asiakasneuvontaamme, jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, tai sinulla on jotain kysyttävää.

Kuinka vaihdan tuotteen toiseen?

Vaihtoehto 1 (Tuotteen pikavaihto)

Lähetä tuotteesi takaisin yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Tee haluamistasi tuotteista uusi tilaus verkkosivuiltamme. Näin saat uuden tuotteen nopeammin itsellesi ja voit varmistaa, että haluamaasi tuotetta ei ehditä myydä loppuun. Tilauksesi käsitellään erikseen varastollamme. Alla on lisätietoja tilauksen maksamisesta vaihdon yhteydessä. 

·        Klarnan lasku

Saat vaihtotilauksesta uuden laskun, joka lähetetään sinulle sähköpostitse. Palautettuja tuotteita ei tarvitse maksaa alkuperäiselle laskulle. Jos palautit koko tilauksen, laskusi mitätöidään, kun palautuksesi on käsitelty. Jos pidit osan tilauksen tuotteista, saat sähköpostiisi kaksi erillistä laskua; Yhden laskun vaihtotilauksesta ja päivitetyn laskun alkuperäistilauksesta, josta on poistettu palauttamasi tuotteet.

·        Klarnan joustava erämaksu

Uuden tilauksesi tuotteet lisätään kuukausilaskullesi, jonka saat Klarnalta, ja palauttamasi tuotteet poistetaan laskun loppusummasta.

·        Klarnan kiinteä erämaksu

Jos palautat alkuperäisen tilauksen tuotteista vain osan, me emme suosittele tuotteiden pikavaihtoa, koska siinä tapauksessa sinun tulee maksaa kaksi käsittelymaksua Klarnalle. Ilmoita sen sijaan palautuslomakkeen välityksellä, mihin tuotteisiin haluat vaihtaa palauttamasi tuotteet. Me lähetämme vaihtotuotteet sinulle heti, kun palautuksesi on käsitelty. (Katso vaihtoehto 2)

·        Postiennakko

Maksat vaihtotilauksen erikseen Postin toimipisteeseen noutaessasi tilausta. Kun palautuksesi on käsitelty, me suoritamme takaisinmaksun sille tilinumerolle, jonka kirjoitat palautuslomakkeelle.

·        Verkkopankki/Korttimaksu/Paypal/Mobile Pay

Maksat vaihtotilauksen erikseen kassalla. Kun palautuksesi on käsitelty, me suoritamme takaisinmaksu samalle tilille, josta maksu on alun perin veloitettu.

Vaihtoehto 2

Lähetä tuotteesi takaisin yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Kirjaa palautuslomakkeeseen ne tuotteet, jotka haluat itsellesi vaihdon yhteydessä. Vaihtotuotteet pyritään lähettämään sinulle saman päivän aikana, jolloin palautuksesi vastaanotetaan varastollemme. Tuotteen voi vaihtaa toiseen kokoon tai täysin toiseen tuotteeseen, joka voi myös olla hinnaltaan edullisempi tai arvokkaampi kuin alkuperäistilauksen tuotteet. Alla on lisätietoja tilauksen maksamisesta vaihdon yhteydessä. 

·        Klarnan lasku

Alkuperäinen lasku on yhä voimassa. Saat päivitetyn laskun sähköpostitse, kun palautuksesi on vastaanotettu. Jos haluat vaihtaa tuotteisiin, jotka ovat arvokkaampia kuin alkuperäistilauksen tuotteet, veloitamme summan postiennakolla, jonka maksat Postin toimipisteeseen tilausta noutaessasi.

·        Klarnan joustava erämaksu

Vaihdossa sinulle lähetetyt tuotteet lisätään kuukausilaskullesi, jonka saat Klarnalta, ja palauttamasi tuotteet poistetaan laskun loppusummasta.

·        Klarnan kiinteä erämaksu

Vaihdossa sinulle lähetetyt tuotteet lisätään kuukausilaskullesi, jonka saat Klarnalta, ja palauttamasi tuotteet poistetaan laskun loppusummasta.

·        Postiennakko

Jos haluat vaihtaa tuotteisiin, jotka ovat arvokkaampia kuin alkuperäistilauksen tuotteet, veloitamme välisumman postiennakolla, jonka maksat Postin toimipisteeseen tilausta noutaessasi. Jos vaihtotilauksen tuotteet ovat edullisempia kuin alkuperäistilauksen, me suoritamme takaisinmaksun sille tilinumerolle, jonka kirjoitat palautuslomakkeelle.

·        Verkkopankki/Korttimaksu/Paypal/Mobile Pay

Jos haluat vaihtaa tuotteisiin, jotka ovat arvokkaampia kuin alkuperäistilauksen tuotteet, veloitamme välisumman postiennakolla, jonka maksat Postin toimipisteeseen tilausta noutaessasi. Jos vaihtotilauksen tuotteet ovat edullisempia kuin alkuperäistilauksen, me suoritamme takaisinmaksun samalle tilille, josta maksu on alun perin veloitettu.

Kuinka saan rahani takaisin?

Lisätietoja takaisinmaksusta voit lukea tilauksessa käyttämäsi maksutavan kohdalta. 

·        Klarnan lasku

Jos palautat koko tilauksen, sinun ei tarvitse maksaa laskuasi. Me ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun palautuksesi on vastaanotettu ja laskusi mitätöity. Jos palautat vain osan tilauksen tuotteista, poistetaan palautetut tuotteet laskun loppusummasta. Suosittelemme sinua odottamaan, että saat päivitetyn laskun sähköpostiisi palautuksen käsittelyn jälkeen, ennen kuin maksat pitämäsi tuotteet laskulle. Näin lasku ei muutu Klarnan järjestelmässä automaattisesti erämaksuksi.

·        Klarnan joustava erämaksu

Palauttamasi tuotteet poistetaan kuukausilaskultasi, jonka saat Klarnalta.

·        Klarnan kiinteä erämaksu

Palauttamasi tuotteet poistetaan kuukausilaskultasi, jonka saat Klarnalta.

·        Postiennakko

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, suoritamme takaisinmaksun sille tilinumerolle, jonka kirjoitat palautuslomakkeelle.

·        Verkkopankki/Korttimaksu/Paypal

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, suoritamme takaisinmaksun samalle tilille, josta maksu on alun perin veloitettu.

·        Mobile Pay

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, suoritamme takaisinmaksun sille maksukortille, joka on yhdistetty Mobile Pay-palveluun.

Haluan palauttaa tuotteita kahdesta eri tilauksesta. Voinko lähettää tuotteet samassa paketissa?

Voit lähettää eri tilausten tuotteita samassa paketissa. Muistathan kuitenkin lähettää palautuslomakkeen erikseen jokaisesta tilauksesta.

Sain tilaukseni mukana kampanjatuotteen kaupan päälle. Kuinka teen palautuksen suhteen?

Kaupanpäällisenä toimitettu tuote on palautettava, jos siihen oikeuttava tuote palautetaan. Muuten kaupan päälle toimitetusta tuotteesta veloitetaan sinulta täysi hinta. Jos tuote ei ole sopiva ja haluat vaihtaa toiseen kokoon, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme neuvoa sinua, kuinka teet kampanjatuotteen suhteen.

Haluat jatkaa siitä, missä olit?
Ei, haluan aloittaa alusta
Kyllä, haluan jatkaa

Asiakaspalvelu

Takaisin

Ota meihin yhteyttä

Usein kysytyt kysymykset

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löytyvät täältä.

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Puhelin

09 4259 9724
Arkisin klo: 9.00-18.00.

Sähköposti

[email protected]
Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin arkisin 24 tunnin sisällä.

Muut yhteystiedot

Mikäli haluat tavoittaa tietyn osaston työntekijän, yhteystiedot löytyvät täältä.

4.68/5 1593 Tuotearvostelua

Laadukkaat tuotteet ja palvelu. 👌

Pertti I

2024-02-19

Ostaja

2024-02-06

Palvelu toimii kuin sveitsiläinen kello.

Timo K

2024-02-12

Ostaja

2024-02-01

Nopea toimitus, ensiluokkainen tuote.

Samuli R

2024-02-12

Ostaja

2024-02-01

Amazing service. Best customer service in Finland. Just amazing. Kiitos!

Anton S

2024-02-07

Ostaja

2024-01-28

Loistava palvelu!

Evgeny N

2024-02-07

Ostaja

2024-01-28

Nopea toimitus ja tuotteet joita ostettu tästä kaupasta,ovat olleet erinomaisen laadukkaita.Luotettava kauppa kaikella tapaa.

Tarja H

2024-02-05

Ostaja

2024-01-25

Tuotteet olivat laadukkaita ja saapuivat nopeasti.

Vivi P

2024-02-01

Ostaja

2024-01-20

Erittäin nopea toimitus, helpoksi tehty ilmainen palautus ja kaiken kaikkiaan todella laadukas ja henkilökohtainen kokemus kaikkine pienine yksityiskohtineen aina pakkauksesta käsin allekirjoitettuihin dokumentteihin. 

Mikko R

2024-02-01

Ostaja

2024-01-22

Laadukas tuote. Nopea toimitus. 

Martti K

2024-01-31

Ostaja

2024-01-21

Nopea ja täsmällinen

Esa G

2024-01-29

Ostaja

2024-01-18

Utmärkt kundservice, snabb service och snabb leverans, produkten motsvarade till 100% förväntningen. 

Agneta G

2024-01-26

Ostaja

2024-01-14

Erittäin nopea toimitus!

Markus K

2024-01-25

Ostaja

2024-01-15

Aina nopea ja mutkaton toimitus. Laadukkaat tuotteet. Todella tyytyväinen, kiitos.

Sanna S

2024-01-24

Ostaja

2024-01-13

Kaikki toimi erinomaisesti, tuote tuli nopeasti ja hyvin pakattuna. Tilaamani tuote tuli tarjoushinnalla myyntiin seuraavana päivänä ja oltuani siitä yhteydessä asiakaspalveluun sain alennuksen verran hyvitystä. 

Eetu S

2024-01-22

Ostaja

2024-01-10

Kaikki toimii nopeasti ja luotettavasti.

Timo T

2024-01-19

Ostaja

2024-01-08

kiitos laadukkaasta tuotteesta ja nopeasta toimituksesta.

Nataliia B

2024-01-08

Ostaja

2023-12-28

Nopea toimitus

Nelli P

2023-12-28

Ostaja

2023-12-18

kaikki on toimimut!

Karl-Eric R

2023-12-28

Ostaja

2023-12-19

Nopea toimitus,laadukas tuote

Ari S

2023-12-27

Ostaja

2023-12-16

A very good quality of both the product and delivery, thank you!

Ekaterina V

2023-12-26

Ostaja

2023-12-06

Loistava netissä tapahtuva vaihto/palautus palvelu.

Kari-Pekka T

2023-12-26

Ostaja

2023-12-14

Hyvä ja nopea palvelu, paitsi sitten kun siirtyi postille.

Taina Y

2023-12-26

Ostaja

2023-12-15

Kiitos super!  Luotettava, nopea toimitus, laadukkaat brändi-tuotteet, laaja valikoima, käytän jatkossakin, hieno löytö.

Tiina S

2023-12-20

Ostaja

2023-12-10

Fast delivery, good customer experience :)

Kari R

2023-12-18

Ostaja

2023-12-07

Tilaan jatkossakin lahjat täältä, erinomainen asiakaskokemus!

Roman P

2023-12-14

Ostaja

2023-12-05

Kaikki meni hienosti!

Simo P

2023-12-11

Ostaja

2023-11-29

Nopea toimitus

Johannes R

2023-12-09

Ostaja

2023-11-27

Welcome!
Do you want to continue to CareOfCare.fi?
Delivery to Finland and Åland only.
Otherwise choose another country:
Save my choice
Continue to Suomi »