✔ Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille ✔ Maksuton palautus ✔ Toimitusaika 2-5 pv

Usein kysyttyä

Lisätietoja aiheesta

 • Tuotteen palautus ja vaihto

   Kuinka pitkä palautusaika tuotteilla on?

   Sinulla on 14 päivän palautusoikeus laskettuna siitä päivästä, kun olet noutanut tilauksesi.


   Kuinka palautan tuotteet?

   Nopeuttaaksesi palautuksesi käsittelyä voit ilmoittaa palautuksesta meille Omien sivujesi kautta seuraamalla annettuja ohjeita. Palautuksen rekisteröinti vie vain hetken.

   Voit tehdä palautuksen myös paketissa olleen palautuslomakkeen avulla:

   1. Täytä palautuslomake (joka on rahtikirjan kääntöpuolella) ja laita se samaan pakettiin palautettavien tuotteiden kanssa.
   2. Voit käyttää samaa pakkausta, jossa sait tuotteesi tai muuta kuljetuksen kestävää pakkausta.
   3. Liimaa tilauksen mukana tullut osoitetarra paketin päälle. Tällöin me vastaamme palautuskustannuksista.
   4. Jätä paketti mihin tahansa Postin noutopisteeseen.


   Lue tarkemmat palautusohjeet täältä

 • Toimitus

   Mitä toimitustapoja teillä on?

   Toimitus Postiin tai pakettiautomaattiin:Toimitusaika 2-4 arkipäivää ja toimitus ma-la klo 19 mennessä. Lähetys toimitetaan kassalla valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Kun paketti on toimitettu noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin, saat saapumisilmoituksen sekä automaatin avaamiseen tarvittavan lokerokoodin tekstiviestillä puhelinnumeroon, jonka olet antanut tilauksen yhteydessä. Postista ja Postin noutopisteestä paketin voi noutaa saapumisilmoituksen tai seurantatunnuksen sekä henkilöllisyystodistuksen avulla. Pakettiautomaatista lähetys noudetaan lokerokoodilla, joka lähetetään tekstiviestillä. Lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Mikäli paketti ei mahdu automaattiin tai automaatti on täynnä, paketti ohjataan kotiosoitteesi mukaiseen postiin. Saapumisilmoituksessa on tällöin tieto, mistä voit pakettisi noutaa.

   Posti kotiinkuljetus: Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Kotiinkuljetuksia toimitetaan arkisin klo 9-21 välisenä aikana paikkakunnasta riippuen. Lähetys toimitetaan kotiovellesi. Voit valita paketillesi sopivan toimituspäivän ja kahden tunnin toimitusaikaikkunan vastaamalla Postin lähettämään tekstiviestiin tai Omaposti-sovelluksen avulla. Henkilöllisyys tulee voida todistaa tilausta vastaanotettaessa. Tätä toimitustapaa ei ole mahdollista valita, jos valitset maksutavaksi postiennakon. Kotiinkuljetuksesta peritään toimitusmaksu, jota ilmoitetaan kassalla. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee itse toimittaa tuote Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.

   Pikatoimitus 1-2 arkipäivää: Pikatoimituksen kohdalla käytämme DHL Express-palvelua. Toimitus on mahdollista suureen osaan Suomea seuraavana arkipäivänä laskettuna siitä päivästä, jolloin tilaus lähetetään. Lähetämme kaikki ennen klo 16 tehdyt tilaukset saman päivän aikana. Sinulla on mahdollisuus useimmiten valita tilauksen kotiinkuljetus tai toimitus DHL:n noutopisteeseen/pakettiautomaattiin. Saat kuljetusyritykseltä (DHL) tekstiviestillä linkin, jonka avulla voit valita tilauksen toimituspaikan. Henkilöllisyys tulee voida todistaa tilausta vastaanotettaessa. Tätä toimitustapaa ei ole mahdollista valita, jos valitset maksutavaksi postiennakon tai tilauksesi sisältää nesteitä, kuten tuoksuja tai suihkutettavia kenkien hoitotuotteita. Pikatoimituksesta peritään toimitusmaksu, jota ilmoitetaan kassalla. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee itse toimittaa tuote Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.

   Kotiinkuljetus arkisin klo 17-22: Tämän toimitustavan kohdalla käytämme Budbee-kotiinkuljetusta ja toimitusaika on 2-3 arkipäivää. Voit valita, minä päivänä haluat tilauksesi toimituksen kotiovellesi klo 17-22 välisenä aikana. Henkilöllisyys tulee voida todistaa tilausta vastaanotettaessa. Budbee lähettää sinulle tekstiviestillä lisätietoa toimituspäivästä ja sinulla on myös mahdollisuus tekstiviestissä olevan linkin avulla vaihtaa tilauksen toimituspäivää. Tietyt lisävalinnat voivat aiheuttaa lisäkuluja toimitukseen, mutta tämä ilmoitetaan selkeästi Budbeen tiedoissa kyseisen valinnan kohdalla ja näistä kuluista vastaa Budbee. Toimitustapa tulee näkyviin ainoastaan, jos asut alueella, minne Budbee toimittaa tilauksia. Tätä toimitustapaa ei ole mahdollista valita, jos valitset maksutavaksi postiennakon. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee itse toimittaa tuote Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.

   Budbee Box: Pakettisi toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin 2-4 arkipäivässä. Budbee ehdottaa kassalla postinumerosi perusteella lähintä pakettiautomaattia. Voit halutessasi valita kassalla toisen pakettiautomaatin valikosta. Saapumisilmoitus ja lokeron avaamiseen tarvittava koodi toimitetaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi puhelinnumeroon tekstiviestillä. Paketti on noudettavissa kolmen vuorokauden ajan. Jos pakettia ei noudeta, palautuu se Care of Carlille. Toimitustapa tulee näkyviin ainoastaan, jos asut alueella, minne Budbee toimittaa tilauksia. Tätä toimitustapaa ei ole mahdollista valita, jos valitset maksutavaksi postiennakon. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee itse toimittaa tuote Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.

   Olen hukannut tilaukseni saapumisilmoituksen. Kuinka voin noutaa pakettini?

   Saat meiltä tilauksen toimitusvahvistuksen sähköpostilla, kun tilauksesi lähetetään varastoltamme. Tässä sähköpostiviestissä on mukana lähetyksen seurantatunnus, jolla lähetyksen kulkua voi seurata. Noutopisteeseen toimitetun paketin voi noutaa seurantatunnuksen avulla. Postin toimittamia paketteja voi seurata myös Omaposti-sovelluksen avulla.

   Kuinka pitkään lähetykseni on noudettavissa?

   Posti säilyttää lähetyksiä pakettiautomaateissa ja noutopisteissä 7 vuorokauden ajan. DHL:n toimittamaa lähetystä säilytetään noutopisteessä 14 vuorokautta. Tämän jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

   Kuinka pakettiautomaatteja käytetään?

   Saat lokeron avaamiseen tarvittavan lokerokoodin tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Lisätietoa Postin pakettiautomaateista voit lukea täältä.

   Kuinka voin perua tilaukseni?

   Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Voimme tehdä tilauksiin muutoksia tai perua tilauksen aina siihen saakka, kunnes tilaus on otettu käsittelyyn varastollamme.

   Voinko tilata Ahvenanmaalle?/Levererar ni till Åland?

   Toimitamme mielellämme tuotteita Ahvenanmaalle. Sivuillamme näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron ja maksat tilauksestasi verollisen hinnan kassalla. Vähennämme arvonlisäveron tilauksen summasta samalla, kun tilaus lähetetään varastoltamme, jotta sinun ei tarvitse maksaa veroa kahdesti. Maksat arvolisäveron tavalliseen tapaan tilausta noutaessasi. Toimitusaika Ahvenanmaalle voi olla hieman pidempi kuin manner-Suomeen.

   Ja, vi levererar till Åland. Priserna på hemsidan är inklusive moms och du betalar din order inklusive moms i kassan. Vi drar av beloppet för momsen när vi skickar din order så att du inte behöver betala dubbelt. Momsen betalar du sedan som vanligt när du hämtar ut paketet. I enstaka fall kan leveranstiden till Åland vara något längre än fastlandet.

 • Maksaminen

   Mitä maksutapoja teillä on?

   Verkkopankkimaksu

   Maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi verkkopankkitunnusten avulla. Tarjoamme seuraavien pankkien verkkopankkimaksun: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Handelsbanken, S-pankki, POP-pankki, Ålandbanken ja Oma Säästöpankki. Palvelun tarjoaa Trustly. Ei lisäkuluja.

   Klarnan lasku

   Maksat tilauksesi vasta sen jälkeen, kun olet saanut tuotteet itsellesi. Klarnan laskulla on 30 päivää maksuaikaa. Ei laskutuskuluja. Lasku lähetetään sähköpostitse. Turvallisuussyistä me voimme toimittaa laskutilaukset vain siihen osoitteeseen, joka on väestörekisterin tiedoissa. Lisätietoja laskuehdoista voit lukea Klarnan sivuilta.

   Klarnan erämaksu

   Pilko maksu ja maksa omassa tahdissasi. Valittavana olevat erämaksun pituudet ja kuukausimaksut sekä vuosikoron näet kassalta. Ei aloitus- ja käsittelymaksua. Lisätietoja luottosopimusehdoista voit lukea Klarnan sivuilta.

   Korttimaksu

   Korttimaksusta vastaa Nets. Hyväksymme seuraavat maksukortit: Visa, Mastercard, Visa Electron ja American Express. Ei lisäkuluja.

   Paypal

   Voit maksaa tilauksesi PayPal-tililtäsi. Valitse maksutapa kassalla ja seuraa annettuja ohjeita. Sinä tarvitset PayPal-tilin voidaksesi käyttää tätä maksutapaa. Jos et ole aiemmin luonut tiliä, voit tehdä sen helposti tilauksen teon yhteydessä. Ei lisäkuluja.

   MobilePay

   Voit maksaa tilauksesi MobilePay-sovelluksen avulla. Valitse maksutapa kassalla ja seuraa annettuja ohjeita. Tunnistaudut sovelluksessa henkilökohtaisen PIN-koodisi avulla. Maksu veloitetaan siltä maksukortilta, jonka olet yhdistänyt MobilePay-palveluun. Ei lisäkuluja.

   Voinko tilata Ahvenanmaalle?

   Toimitamme mielellämme tuotteita Ahvenanmaalle. Sivuillamme näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron ja maksat tilauksestasi verollisen hinnan kassalla. Vähennämme arvonlisäveron tilauksen summasta samalla, kun tilaus lähetetään varastoltamme, jotta sinun ei tarvitse maksaa veroa kahdesti. Maksat arvolisäveron tavalliseen tapaan tilausta noutaessasi. Toimitusaika Ahvenanmaalle voi olla hieman pidempi kuin manner-Suomeen.

   Milloin ja miten saan laskuni?

   Lasku, jossa on 30 päivää maksuaikaa, lähetetään sinulle sähköpostitse. Jos et ole saanut laskuasi, voit ottaa meihin yhteyttä tai kirjautua laskuttajan Klarnan sivuille, josta näet kaikki laskusi tiedot. 

   Jos olet valinnut maksutavaksi osamaksun, ensimmäinen lasku lähetetään sinulle postitse ja saat sen tilauksesta seuraavan kuukauden puolivälissä. Esimerkiksi tammikuussa tehtyjen tilausten lasku toimitetaan helmikuun puolessa välissä.

   Haluan palauttaa osan tilaamistani tuotteista. Miten minun tulee toimia laskuni kanssa?

   Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, me poistamme palautetut tuotteet laskultasi. Tämän jälkeen saat päivitetyn laskun sähköpostiisi. Suosittelemme sinua odottamaan, että saat päivitetyn laskun sähköpostiisi palautuksen käsittelyn jälkeen, ennen kuin maksat pitämäsi tuotteet laskulle. Näin lasku ei muutu Klarnan järjestelmässä automaattisesti erämaksuksi. Jos olet maksanut palautetut tuotteet laskullesi, tulee Klarna suorittamaan takaisinmaksun.

   Olen maksanut tilauksen lahjakortilla ja aion palauttaa tuotteita. Kuinka takaisinmaksu suoritetaan siinä tapauksessa?

   Kun palautuksesi on käsitelty, me lisäämme hyvityssumman takaisinmaksuna asiakastilillesi. Hyvityssumman voit käyttää seuraavan tilauksesi maksamiseen.

   Lisätietoja takaisinmaksusta voit lukea osiosta Tuotteen palautus ja vaihto.
 • Reklamaatio

   Kuinka voi reklamoida viallisen tuotteen?

   Ota yhteyttä asiakasneuvontaamme sähköpostitse osoitteella [email protected]. Kuvaile meille tuotteen vikaa ja lähetä viasta kuva reklamaatiosi tueksi.

   Kuinka reklamaationi käsitellään?

   Ensi kädessä vika korjataan räätälin tai suutarin luona ja me vastaamme tietenkin korjauskustannuksista. Niissä hyväksytyissä reklamaatioissa, joissa korjaus ei ole mahdollista, sinulle lähetetään uusi tuote. Jos meillä ei ole vastaavaa tuotetta, saat rahasi takaisin.

Usein kysyttyä

Haluan palauttaa tuotteita kahdesta eri tilauksesta. Voinko lähettää tuotteet samassa paketissa?

Voit lähettää eri tilausten tuotteita samassa paketissa. Muistathan kuitenkin lähettää palautuslomakkeen erikseen jokaisesta tilauksesta.

Sain tilaukseni mukana kampanjatuotteen kaupan päälle. Kuinka teen palautuksen suhteen?

Kaupanpäällisenä toimitettu tuote on palautettava, jos siihen oikeuttava tuote palautetaan. Muuten kaupan päälle toimitetusta tuotteesta veloitetaan sinulta täysi hinta. Jos tuote ei ole sopiva ja haluat vaihtaa toiseen kokoon, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme neuvoa sinua, kuinka teet kampanjatuotteen suhteen.

Voiko pakettiautomaatista noudetun paketin palauttaa automaattiin?

Pakettiautomaatista noudetun paketin voi palauttaa automaatin kautta. Käytä paketin mukana tullutta palautusosoitetarraa ja jätä palautuspaketti pakettiautomaattiin. Lue lisää palautuksesta Postin pakettiautomaattiin täältä.

Unohdin laittaa palautuslomakkeen palautuspaketin sisään. Mitä minun tulisi nyt tehdä?

Mikäli olet käyttänyt tilauksen mukana tullutta osoitetarraa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Me suoritamme takaisinmaksun sinulle, kun palautuksesi on käsitelty, minkä jälkeen lähetämme vahvistuksen sähköpostitse. Ota yhteyttä asiakasneuvontaamme, jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, tai sinulla on jotain kysyttävää.

Haluat jatkaa siitä, missä olit?
Ei, haluan aloittaa alusta
Kyllä, haluan jatkaa

Asiakaspalvelu

Takaisin

Ota meihin yhteyttä

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Puhelin

09 4259 9724
Arkisin klo: 8-13 ja 14-17.

Sähköposti

[email protected]
Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin arkisin 24 tunnin sisällä.

Muut yhteystiedot

Mikäli haluat tavoittaa tietyn osaston työntekijän, yhteystiedot löytyvät täältä.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löytyvät täältä.

4.69/5 1746 Tuotearvostelua

Hyvä ja nopea palvelu vaikka minulla oli vaikeuksia valita maksuvaihtoehto

Britt S

2024-05-22

Ostaja

2024-05-12

Tosi hyvä sortimentti.

Ari W

2024-05-22

Ostaja

2024-05-11

Tuote oli juuri toivotunlainen, hieno laatu, hyvin pakattu, kiitos.

Tuula R

2024-05-22

Ostaja

2024-05-11

Järkevä tilaaminen, nykypäivänä harvinaisen nopea toimitus!

Markku G

2024-05-22

Ostaja

2024-03-15

Fast delivery. Amazing products.

Loi O

2024-05-15

Ostaja

2024-05-03

Nopea toimitus!

Simo P

2024-05-14

Ostaja

2024-04-30

Hyvä valikoima ja palvelu.

Panu A

2024-05-08

Ostaja

2024-04-28

Takki loistava ja nopea toimitus. Kiitos. :)

Jorma N

2024-05-08

Ostaja

2024-04-28

Huippu laatu, nopea toimitus. Suosittelen!

Juha R

2024-05-03

Ostaja

2024-04-10

Vanha, tuttu ja turvallinen ostokokemus, aina kaikki toiminut kiitettävästi. Voin suositella.

Markku H

2024-05-01

Ostaja

2024-04-19

Erinomainen valikoima. Nopea toimitus. 

Juha R

2024-05-01

Ostaja

2024-04-20

Nopea toimitus, hyvä palvelu. Toimiva konsepti. Valikoimaa voisi olla enemmän. 

Teemu L

2024-05-01

Ostaja

2024-04-19

Hyvä palvelu

Markku F

2024-04-29

Ostaja

2024-04-16

Nyvä ja nopea palvelu. Palautus ja vaihto meni nopeasti.

Nicola U

2024-04-29

Ostaja

2024-04-19

Laatua ja hyvä palvelua.Koot ovat se mitä normaalisti poika käyttää.

Armi T

2024-04-29

Ostaja

2024-04-16

Tilaukset tulee nopeasti! Tilatut tuotteet on hyväläatuisia! Mukava henkilökohtainen palvelu ja kortti pakkauksen mukana!✌️❤️

Niko P

2024-04-25

Ostaja

2024-04-15

Todella nopea toimitus ja verkkokaupasta jäi muutenkin positiivinen vaikutelma. 

Jani L

2024-04-24

Ostaja

2024-04-14

Zlideon vedin on kätevä

Mika V

2024-04-12

Ostaja

2024-03-31

Nopeaa ja sujuvaa. 

Henrik H

2024-04-11

Ostaja

2024-04-01

Erittäin nopea ja tuote oli laadukas 

Juha S

2024-04-11

Ostaja

2024-03-31

Erinomainen ostokokemus jälleen

Kare L

2024-04-10

Ostaja

2024-01-26

Hyvä palvelu, ekan ostamani tuotteen palautin oman virhearvioni takia mutta palaan saitille varmasti uudestaan

Timo T

2024-04-09

Ostaja

2024-03-28

Ostokokemus erinomainen!

Tapani I

2024-04-08

Ostaja

2024-03-27

Nopea toimitus ja tuote arvokkaasti pakattu. Laatutuote👍

Tuula N

2024-04-08

Ostaja

2024-03-26

Nopea, luotettava ja loistava!

Tommi K

2024-03-25

Ostaja

2024-03-13

Nopea toimitus. Pidin myös siitä,että mukana tulleessa paketissa, oli pakkaaja nimi ja fiksusti palautustarra .

Anja F

2024-03-21

Ostaja

2024-03-12

Erinomaista palvelua!

Tuukka H

2024-03-21

Ostaja

2024-03-04

Valikoima, verkkokaupan ulkoasu ja käytettävyys sekä ostoprosessi 5/5. Erityiskiitos nopeasta tilauksen käsittelystä, sain tunnin kuluttua tilauksesta viestin, jossa paketin ilmoitettiin lähetetetyn!

Lauri H

2024-03-20

Ostaja

2024-03-08

Helppoa, halpaa ja kivaa 😀

Jukka L

2024-03-20

Ostaja

2024-03-10

Choose your delivery country
 • SE
 • SE
 • DK
 • NO
 • FI
 • DE
 • AT
 • IE
 • NL
 • FR
 • CH
 • ES
{ "SE": { "content": "Välkommen till vår svenska butik. ", "usp_list": [ "Fri frakt över 399 kr", "Fri retur", "1-3 dagars leverans" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_SV.png", "cta": "Välj ditt leveransland", "button_text": "Byt land" }, "IE": { "content": "Welcome to our English store! Here's some specific information for international customers.", "usp_list": [ "Free Delivery From €30", "Free returns", "No customs duties" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Choose your delivery country", "button_text": "Change country" }, "DK": { "content": "Velkommen til vores danske butik! Her er nogle specifikke oplysninger for Danmark.", "usp_list": [ "Fri fragt over 299;-", "Fri retur", "1-3 dages levering" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_DK.png", "cta": "Vælg dit leveringsland", "button_text": "Skift land" }, "FI": { "content": "Tervetuloa suomalaiseen kauppaamme! Tässä on tiettyjä tietoja Suomelle.", "usp_list": [ "Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille", "Maksuton palautus", "Toimitusaika 2-5 pv" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_FI.png", "cta": "Valitse toimitusmaasi", "button_text": "Vaihda maata" }, "NL": { "content": "Welkom in onze Nederlandse winkel! Hier is wat specifieke informatie voor Nederland.", "usp_list": [ "Gratis bezorging vanaf €30", "Gratis retour", "Geen inklaringskosten" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Kies uw bezorgland", "button_text": "Verander van land" }, "DE": { "content": "Willkommen in unserem deutschen Shop! Hier sind einige spezifische Informationen für Deutschland.", "usp_list": [ "Standardversand frei ab 30 Euro Bestellwert", "Kostenlose Rücksendung", "Keine Zollgebühren" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_DE.png", "cta": "Wählen Sie Ihr Lieferland", "button_text": "Land ändern" }, "AT": { "content": "Willkommen in unserem österreichischen Shop! Hier sind einige spezifische Informationen für Österreich.", "usp_list": [ "Standardversand frei ab 30 Euro Bestellwert", "Kostenlose Rücksendung", "Keine Zollgebühren" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_AT.png", "cta": "Wählen Sie Ihr Lieferland", "button_text": "Land ändern" }, "ES": { "content": "¡Bienvenido a nuestra tienda española! Aquí tienes información específica para España.", "usp_list": [ "Envío gratuito a partir de 30 €", "Devoluciones gratuitas", "Sin derechos de aduana" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Elija su país de entrega", "button_text": "Cambiar país" }, "FR": { "content": "Bienvenue dans notre boutique française! Voici des informations spécifiques pour la France.", "usp_list": [ "Livraison gratuite à partir de 30 €", "Retours gratuits", "Pas de frais de douane" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Choisissez votre pays de livraison", "button_text": "Changer de pays" }, "IT": { "content": "Benvenuti nel nostro negozio italiano! Ecco alcune informazioni specifiche per l'Italia.", "usp_list": [ "Spedizione gratuita oltre 399 kr", "Reso gratuito", "Nessun dazio doganale" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Scegli il tuo paese di consegna", "button_text": "Cambia paese" }, "NO": { "content": "Velkommen til vår norske butikk! Her er litt spesifikk informasjon for Norge.", "usp_list": [ "Fri frakt over 399,-", "Fri retur", "1-4 dagers levering" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_NO.png", "cta": "Velg ditt leveringsland", "button_text": "Bytt land" } }