✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Flanellihousut

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Hinta

Tyhjennä
Suodata
Tuotteet 1-2 2

Flanellihousut

Flanellihousut ovat varmasti yhdet ajattomimmista ja klassisimmista housuista, joita mies voi käyttää. Kankaan pehmeä pinta tekee flanellihousuista mielenkiintoiset ja eläväisen oloiset. Sen vuoksi ne sopivatkin erinomaisesti paksummasta kankaasta, kuten tweedistä, flanellista, vakosametista, sametista tai molskista, olevien pikkutakkien kanssa. Keskiharmaat flanellihousut yhdessä tummansinisen pikkutakin nähdään todellisena ””menswear”-univormuna. Tällainen asu sopii tyylikkään miehen päälle lähes jokaiseen tilanteeseen. Se on hyvin klassinen ja tuntuu aina harkitulta asuvalinnalta.

Kuten housujen kohdalla yleensä, on flanellihousujakin olemassa monia eri mallisia erilaisilla istuvuuksilla. Flanellihousut, joissa on korkeahko vyötärö ja muotolaskokset, ovat todella tyylikkäät ja ne saavat käyttäjänsä näyttämään todellisuutta pidemmältä.

Käytännöllisimpiä värejä flanellihousujen kohdalla ovat harmaa, ruskea, oliivinvihreä ja tummansininen. Flanellihousuja voi huoletta käyttää myös puvun osana ja flanellipuvun voi yhdistää joko rennolla tavalla t-paitaan ja tennareihin tai mokkasiineihin tai muodollisemmin kauluspaitaan, solmioon ja pukukenkiin. Mokkajalkineet sopivat erityisen hyvin yhteen flanellin pehmeän tekstuurin kanssa. Vaikka flanellihousujen ajatellaan usein sopivan vain syys- ja talvikäyttöön, saatavilla on myös todella kevyitä flanellikankaita, joita voi hyvin käyttää myös keväällä tai kesällä. Lisää vinkkejä flanellihousujen käyttöön löydät Carl Magazinesta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »