Kirjaudu sisään

✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Rennot housut

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Tyhjennä
Suodata
 Mix & Match Sweatpants Black
49.90€
 Train Gold Label Sweatpants Black
129.90€
 Cashmere Pants Black
294.90€
 Sport Jogpant Black/White
254.90€
Tuotteet 1-46 46

Rennot housut

Urheilulliset collegehousut ovat parhaimmillaan tummansinisinä tai harmaameleerattuina. Nimensäkin perusteella ne vievät ajatukset pohjoisamerikkalaiseen college-maailmaan ja koulujen eri urheilujoukkueisiin. Kyseessä on hyvin rennot housut, joita käytetäänkin monesti urheiluun liittyvissä tilanteissa tai kotioloissa. Housut sopivat siis oikein hyvin omalle kotisohvalle tai kesämökille, mutta niitä ei kannata laittaa jalkaansa tärkeään työtapaamiseen, jos haluaa tulla otetuksi vakavasti.

Kaikista valikoimamme housuista tämä on ainoa housumalli, joka lähes poikkeuksetta tulee yhdistää tennareihin ja t-paitaan, collegepaitaan tai huppariin. Viime vuosina tällaisia olohousuja on alettu valmistaa myös ylellisimmistä materiaaleista, kuten kashmirista ja ohuesta villaneuloksesta. Materiaalista riippumatta nämä housut edustavat hyvin rentoa tyyliä ja aikuisten kohdalla niiden käytön on hyvä rajoittua vapaa-aikaan; Käytä housuja mennessäsi salille, joogatunnille, jalkapallotreeneihin ja lenkkipolulla.

Hienojen asusteiden ja muiden vaatteiden, kuten laadukkaan viikonloppulaukun, tyylikkäiden tennareiden ja hupparin päälle puetun toppaliivin, avulla rennoista housuista tulee osa upeaa ja aktiiviseen elämäntyyliin sopivaa vapaa-ajantyyliä. Vaikka kyseessä olisi rennot kotihousut, ei niidenkään pidä olla puhki kuluneet. Olisiko sinunkin korkea aika panostaa uusiin collegehousuihin?

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »