✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Rennot housut

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Hinta

Tyhjennä
Suodata
 Jogger Sweatpants Black
109.90€
 Patch Logo Sweatpants Black
Uutuus
624.90€
 Authentic Sweatpants Black
Uutuus
79.90€
 Bowman Sweatpants White
89.90€
 Darell Sweatpants Grey
Uutuus
119.90€
 Cotton Lens Sweatpants Black
Uutuus
149.90€
Tuotteet 1-42 42

Rennot housut

Urheilulliset collegehousut ovat parhaimmillaan tummansinisinä tai harmaameleerattuina. Nimensäkin perusteella ne vievät ajatukset pohjoisamerikkalaiseen college-maailmaan ja koulujen eri urheilujoukkueisiin. Kyseessä on hyvin rennot housut, joita käytetäänkin monesti urheiluun liittyvissä tilanteissa tai kotioloissa. Housut sopivat siis oikein hyvin omalle kotisohvalle tai kesämökille, mutta niitä ei kannata laittaa jalkaansa tärkeään työtapaamiseen, jos haluaa tulla otetuksi vakavasti.

Kaikista valikoimamme housuista tämä on ainoa housumalli, joka lähes poikkeuksetta tulee yhdistää tennareihin ja t-paitaan, collegepaitaan tai huppariin. Viime vuosina tällaisia olohousuja on alettu valmistaa myös ylellisimmistä materiaaleista, kuten kashmirista ja ohuesta villaneuloksesta. Materiaalista riippumatta nämä housut edustavat hyvin rentoa tyyliä ja aikuisten kohdalla niiden käytön on hyvä rajoittua vapaa-aikaan; Käytä housuja mennessäsi salille, joogatunnille, jalkapallotreeneihin ja lenkkipolulla.

Hienojen asusteiden ja muiden vaatteiden, kuten laadukkaan viikonloppulaukun, tyylikkäiden tennareiden ja hupparin päälle puetun toppaliivin, avulla rennoista housuista tulee osa upeaa ja aktiiviseen elämäntyyliin sopivaa vapaa-ajantyyliä. Vaikka kyseessä olisi rennot kotihousut, ei niidenkään pidä olla puhki kuluneet. Olisiko sinunkin korkea aika panostaa uusiin collegehousuihin?

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »