Kirjaudu sisään

✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Shortsit

Lajittele
/ Jaottele

Alakategoria:

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Tyhjennä
Suodata
 501 Denim Stretch Shorts Bratwurst
W28 29 30 31 32 33 34 36 38
59.90€
 Mix&Match Shorts Medium Grey
39.90€
 Mix & Match Sweatshorts Black
39.90€
Tuotteet 1-32 32

Shortsit

Shortseja voi käyttää yhdistettynä niin muodolliseen asuun kuin rennompaankin tyyliin. On olemassa myytti, jonka mukaan tosimiehet eivät käytä shortseja, mutta tämähän ei pidä paikkaansa. Shortsit kuuluvat nimittäin jokaisen miehen vaatekaappiin. Kun vaatekaapistasi löytyvät yhdet beiget, harmaat tai tummansiniset puuvillashortsit, yhdet siniset farkkushortsit ja yhdet mustat farkkushortsit, pääset jo hyvin pitkälle ja on sinulla shortseja joka tilanteeseen.

Shortseja on olemassa monia erilaisia ja monilla eri mittaisilla lahkeilla. Tavallisesti optimaalinen lahkeenpituus shortseissa on silloin kuin ne ulottuvat hieman käyttäjänsä polven yläpuolelle. Tämä luo kauniin ja ajattoman tyylikkään tasapainon koko asuun. Lyhyemmät shortsit vaikuttavat enemmän urheiluun ja ulkoiluun sopivilta ja pitkät, polven alle tai jopa puoleen sääreen ulottuvat shortsit saavat käyttäjänsä usein näyttämään lyhyemmältä ja leveämmältä.

Yhdistä shortsisi oxford-paitaan tai farkkupaitaan sekä mokkasiineihin, purjehduskenkiin tai espadrilloihin. Shortsien kanssa kenkien sisään ei koskaan tule laittaa sukkia tai sukissa pitää olla niin matalat varret, etteivät ne näy lainkaan kenkien sisältä. Arkityylissä sukat eivät kuulu shortsien kanssa yhteen, mutta urheillessa sukkia voi tietenkin käyttää myös shortsiasujen kanssa. Valitse shortsiasun kanssa käytettävät asusteet tarkoin, sillä niihin kiinnitetään enemmän huomiota, kun vaatteita on vähemmän. Tyylikäs vyö ja laadukas rannekello lisäävät shortsiasun tyylikkyyttä huomattavasti.

Lisää vinkkejä shortsien valintaan ja niiden kanssa sopivien asujen kokoamiseen löydät Carl Magazinesta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »