Kirjaudu sisään

Olet sisäänkirjautunut!

Mene Omille sivuilleni
✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Pilottitakit

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Hinta:

Tyhjennä
Suodata
 Bomber Jacket Black
369.90€
 Reversible Bomber Jacket Black/Green
259.90€
 Besti Biker Bomber Jacket Black
349.90€
 Seersucker Bomber Jacket Navy
364.90€
 Icon Bomber Jacket Black
624.90€
 Bayonne Bomber Jacket Blue
249.90€
 Bayonne Bomber Jacket Olive
249.90€
 Reversible Bomber Jacket White/Grey
259.90€
Tuotteet 1-40 40

Pilottitakit

Pilottitakki on peräisin Yhdysvaltain ilmavoimista, sillä hävittäjälentäjät käyttivät takkia pitääkseen itsensä lämpimänä rankoissa olosuhteissa. Takille tunnusomaiset resorit hihansuissa ja helmassa pitivät lämmön takin sisässä. Alun perin takin vuorikangas oli kirkkaan oranssi, jotta lentäjät voisivat kääntää takin nurinperin onnettomuuden sattuessa, jotta pelastushenkilökunta löytäisi heidän helpommin.

Alkuperäistakkia valmistaa yhä yhdysvaltalainen merkki Alpha Industries. Nykyään pilottitakista ovat tehneet oman versionsa lähes kaikki takkeja valmistavat vaatemerkit. Näitä myös bomber-takeiksi kutsuttuja takkeja on saatavilla monissa eri väreissä ja monista eri materiaaleista. Meidän valintamme osuu tummansiniseen pilottitakkiin, jota me käytämme joko farkkujen tai harmaiden, sinisten, ruskeiden tai vihreiden chinojen kanssa. Tämä lyhyen mallinen takki tekee koko asusta hyvin rennon oloisen.

Kokeilunhaluinen valitsee takin alle valkoisen kauluspaidan ja solmion, joka on sävy sävyyn takin kanssa. Erinomainen vaihtoehto bomber-takin alle on myös valkoinen t-paita pyöreällä pääntiellä.

Jaamme lisää vinkkejä pilottitakin yhdistämisestä eri asuihin Carl Magazinessa. Lyhyesti sanottuna eri tavat käyttää Harrington-takkia voidaan hyvin soveltaa myös pilottitakkiin.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »