Kirjaudu sisään

Olet sisäänkirjautunut!

Mene Omille sivuilleni
✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Laivastotakit

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Materiaali:

Hinta:

Tyhjennä
Suodata
Tuotteet 1-1 1

Laivastotakit

Peacoat eli laivastotakki on virallisen tyylisen villakangastakin ja vapaamuotoisemman takin välimuoto. Tälläkin takilla, kuten monilla muillakin takkimalleilla, on alkuperä sotilaspukeutumisessa. Laivastotakki kehitettiin alun perin, kuten nimestäkin voi päätellä, Englannin laivaston päällystakiksi. Takin kaksirivinen napitus ja leveät kauluskäänteet tekevät siitä samanaikaisesti hienostuneen ja rennon oloisen.

Laivastotakille luonnollisin väri on tummansininen sen alkuperän vuoksi. Takki on kuitenkin yhtä tyylikäs myös harmaan eri sävyissä, oliivinvihreänä tai mustana. Monet muotitalot ovat vuosien aikana luoneet omia tulkintojaan laivastotakeista ja ommelleet niitä esimerkiksi farkkukankaasta ja muista innovatiivisista materiaaleista.

Laivastotakki sopii yhtä hyvin niin puvun ja pikkutakin päälle kuin käytettynä farkkujen tai chinojen ja kauluspaidan tai neuleen kanssa. Tämä laivastokäytöstä peräisin oleva takki on todella tyylikäs paksun pooloneuleen kanssa, jolloin neuleen poolokaulus näkyy tyylikkäästi laivastotakin luonteenomaisen kauluksen alta. Tällä kaksirivisellä ajattomalla klassikolla on myös tärkeä roolinsa preppy-tyylisessä vaatekaapissa.

Vain oma tyylitietoutesi on rajana sille, millaisia asukokonaisuuksia voit luoda laivastotakin ympärille. Takkimallin kanssa voi käyttää niin tummanruskeita, mokkanahkaisia brogue-kenkiä kuin minimalistisia valkoisia tennareita chinojen tai farkkujen seurana. Ruskeat chelsea-nilkkurit ovat oiva kenkävalinta tummansinisen laivastotakin ja paksun pooloneuleen kanssa. Poimi lisää tyyli-inspiraatiota Carl Magazinesta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »