Tervetuloa!

✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Untuvatakit

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Hinta:

Tyhjennä
Suodata
 Blesle Down Hooded Jacket Navy
1055€
 Conques Down Jacket Black
Uutuus
890€
 Nylon Ultralight Down Jacket Navy
524.90€
 Porsche Capsule Calon Jacket Black
499.90€
 Chorus Down Jacket Black
249.90€
 Super Sonic Jacket Navy
399.90€
 Sonic Jacket Navy
449.90€
 The Light Down Jacket Evening Blue
369.90€
 The Light Down Jacket Black
369.90€
Tuotteet 1-60 121

Untuvatakit

Untuvatakki on jo 1900-luvun alusta saakka ollut tehokas tapa pitää itsensä lämpimänä todella kylmissä sääolosuhteissa. Untuvatakki tuotiin urheilun maailmasta tyyli- ja muotiareenoille muun muassa Monclerin toimesta. Nykyään untuvatakkeja on saatavilla monissa eri malleissa ja paksuuksissa. Kevytuntuvatakkia voi käyttää jopa neuleen sijasta viileinä kesäiltoina, kun taas ne kaikkein paksuimmat ovat edelleen tärkeitä varusteita jopa arktisilla tutkimusmatkoilla.

Tyylillisesti untuvatakit voivat nykyään muistuttaa jopa pikkutakkia, paitatakkia tai klassista hupullista laskettelutakkia. Päällyskankaiden materiaaleja on myös monenlaisia ja untuvatakkeja voi löytää nykyään jopa niinkin erikoisesta materiaalista kuin ylellisestä flanellikankaasta. Tällainen kangas saa untuvatakin näyttämään hillityn tyylikkäältä ja hienostuneelta. Ohuista ja kiiltävistä keinokuitukankaista valmistetut untuvatakit ovat todella kevyitä ja niiden avulla voi koota kiinnostavan tyylin yhdistämällä ne farkkuihin tai laskoshousuihin korkealla vyötäröllä.

Osta untuvatakkisi harkiten sen käyttötarkoituksen mukaan, johon sitä eniten tarvitset. Vaatekaapissa on toki tilaa myös useammalle untuvatakille, sillä kevytuntuvatakkia voi hyvin käyttää myös lämmittävänä lisäkerroksena villakangastakin tai kuoritakin alla, kun taas paksu parkatakki on omiaan koville talvipakkasille. Poimi lisää inspiraatiota untuvatakin yhdistämisestä eri asuihin Carl Magazinesta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »