Kirjaudu sisään

✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Sadetakit

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Tyhjennä
Suodata
 Long Jacket Black
XS/S S/M M/L L/XL XXS/XS
94.90€
 Long Jacket Green
XS/S S/M M/L L/XL XXS/XS
94.90€
Rains Jacket Klein Blue
XS/S S/M M/L L/XL
79.90€
Rains Jacket Black
XS/S S/M M/L L/XL XXS/XS
79.90€
 Long Jacket Maroon
94.90€
 Stockholm Raincoat Navy
224.90€
 Jacket Charcoal
XS/S S/M M/L L/XL
79.90€
 Jacket Navy
XS/S S/M M/L L/XL
79.90€
 Long Jacket Navy
XS/S S/M M/L L/XL
94.90€
Rains Jacket Green
XS/S S/M M/L L/XL
79.90€
 Jacket Maroon
S/M M/L L/XL
79.90€
 Stockholm Raincoat Black
224.90€
 Stockholm Raincoat Charcoal
224.90€
 Long Jacket Charcoal
94.90€
Tuotteet 1-15 15

Sadetakit

Sadetakki on pitkään nähty vain välttämättömänä ja käytännöllisenä vaatteena, mutta nyt se on vihdoin löytänyt tiensä myös tyylitietoisen miehen vaatekaappiin. Sadetakit ovat nimensä mukaisesti valmistettu täysin vedenpitävästä materiaalista. Lisäksi niissä on teipatut tai liimatut saumat, jotta ne pitävät käyttäjänsä kuivana myös kunnon sadekuuron aikana.

Alun perin sadevaatteet valmistettiin paksuista, öljytyistä puuvillakankaista. Kumin ja muovin käyttö vaateteollisuudessa toi markkinoille aivan uudenlaisia ja uuden sukupolven sadevaatteita, jotka olivat huomattavasti vedenpitävämpiä. Viime vuosina monet luovat pohjoismaiset vaatemerkit ovat omistautuneet klassisen sadetakin kehitykseen niin leikkauksen kuin istuvuudenkin osalta. Näin sadetakki on saanut oman paikkansa tyylikkäiden päällysvaatteiden joukossa.

Preppy-tyylisessä vaatekaapissa kuolemattomia klassikoita ovat kirkkaankeltaiset, tummansiniset ja valkoiset sadetakit. Minimaalista katutyyliä edustava panostaa tällä hetkellä mustaan tai tummanharmaaseen, polviin ulottuvaan sadetakkiin. Oikean malliset gore-tex-takit ja muut vedenpitävistä keinokuitukankaista valmistetut takit voivat toimia päällystakin asemassa myös puvun päällä. Takin väriksi kannattaa valita tällöin hillitty tummansininen, harmaa tai musta.

Jos etsinnässä on sateenkestävä vaate, joka kuitenkin muistuttaa ”tavallista takkia”, ovat takit, joita kutsutaan nimellä ”car coat” tai ”Mac coat” erinomainen vaihtoehto. Nämä on valmistettu usein materiaalista, jossa päällimmäinen puuvillakangas on liimattu yhtään ohuen kumikerroksen kanssa. Kangas nimeltä ”Ventile” tekee myös vaatteista täysin vedenpitäviä. Tietyt klassiset ja laadukkaat trenssit ovat myös lähes vedenpitäviä kankaansa ansiosta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »