✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Sadetakit

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Hinta

Tyhjennä
Suodata
 Jacket Klein Blue
79.90€
 Jacket Green
XS/S S/M M/L L/XL
79.90€
 Stockholm Raincoat Green
229.90€
 Jacket Black
XS/S S/M M/L L/XL XXS/XS
79.90€
 Jacket Taupe
XS/S S/M M/L L/XL
79.90€
 Long Jacket Charcoal
XS/S S/M M/L L/XL
94.90€
 Stockholm Raincoat Black
229.90€
 Stockholm Raincoat Charcoal
229.90€
 Long Jacket Black
XS/S S/M M/L L/XL XXS/XS
94.90€
 Waterproof Trekker Jacket Olive
159.90€
 Jacket Charcoal
XS/S S/M M/L L/XL
79.90€
 Long Jacket Green
XS/S S/M M/L L/XL XXS/XS
94.90€
 Stockholm Raincoat Navy
229.90€
 Jacket Blue
XS/S S/M M/L L/XL
79.90€
 Long Jacket Taupe
94.90€
 Long Jacket Blue
XS/S S/M M/L L/XL
94.90€
Tuotteet 1-17 17

Sadetakit

Sadetakki on pitkään nähty vain välttämättömänä ja käytännöllisenä vaatteena, mutta nyt se on vihdoin löytänyt tiensä myös tyylitietoisen miehen vaatekaappiin. Sadetakit ovat nimensä mukaisesti valmistettu täysin vedenpitävästä materiaalista. Lisäksi niissä on teipatut tai liimatut saumat, jotta ne pitävät käyttäjänsä kuivana myös kunnon sadekuuron aikana.

Alun perin sadevaatteet valmistettiin paksuista, öljytyistä puuvillakankaista. Kumin ja muovin käyttö vaateteollisuudessa toi markkinoille aivan uudenlaisia ja uuden sukupolven sadevaatteita, jotka olivat huomattavasti vedenpitävämpiä. Viime vuosina monet luovat pohjoismaiset vaatemerkit ovat omistautuneet klassisen sadetakin kehitykseen niin leikkauksen kuin istuvuudenkin osalta. Näin sadetakki on saanut oman paikkansa tyylikkäiden päällysvaatteiden joukossa.

Preppy-tyylisessä vaatekaapissa kuolemattomia klassikoita ovat kirkkaankeltaiset, tummansiniset ja valkoiset sadetakit. Minimaalista katutyyliä edustava panostaa tällä hetkellä mustaan tai tummanharmaaseen, polviin ulottuvaan sadetakkiin. Oikean malliset gore-tex-takit ja muut vedenpitävistä keinokuitukankaista valmistetut takit voivat toimia päällystakin asemassa myös puvun päällä. Takin väriksi kannattaa valita tällöin hillitty tummansininen, harmaa tai musta.

Jos etsinnässä on sateenkestävä vaate, joka kuitenkin muistuttaa ”tavallista takkia”, ovat takit, joita kutsutaan nimellä ”car coat” tai ”Mac coat” erinomainen vaihtoehto. Nämä on valmistettu usein materiaalista, jossa päällimmäinen puuvillakangas on liimattu yhtään ohuen kumikerroksen kanssa. Kangas nimeltä ”Ventile” tekee myös vaatteista täysin vedenpitäviä. Tietyt klassiset ja laadukkaat trenssit ovat myös lähes vedenpitäviä kankaansa ansiosta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »