Kirjaudu sisään

Pikeet

Lajittele
/ Jaottele

Alakategoria:

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Istuvuus:

Merkki:

Kuvio:

Tyhjennä
Suodata
Tuotteet 1-60 (258)

Pikeepaidat

Pikeepaita nykyisessä muodossaan on kuulunut tyylitietoisen miehen vaatekaappiin jo yli 90 vuoden ajan. Alkuperäisen pikeepaidan loi ranskalainen René Lacoste vuonna 1933 ajatuksenaan kehittää ideaalinen vaate urheiluun ja vapaa-aikaan, jolle ominaista on joustavuus ja kestävyys. Tummansininen pikee sopii lähes kaikkiin housuihin ja joka tilanteeseen. Voit käyttää sitä farkkujen, vaaleiden chinojen tai shortsien kanssa, kun haluat pukeutua rennon ajattomasti. Pikeepaita ja shortsit ovat täydellisen rento ja tyylikäs asuyhdistelmä oikein lämpimänä kesäpäivänä.

Monen miehen vaatekaapissa on tyylillisesti tilaa monelle eri väriselle pikeepaidalle. Istuvuuden kohdalla pikeepaita kannattaa valita samaa periaatetta käyttäen kuin valitsisit rennon mallista kauluspaitaa. Pikeen ei tule olla todella väljä, mutta ei myöskään täysin vartalonmyötäinen. Lyhythihainen pikeepaita luokitellaan hyvin epäviralliseksi vaatteeksi. Pitkähihaista pikeepaitaa voi kuitenkin käyttää hyvin pikkutakin alla, kun tavoitteena on rento asukokonaisuus. Kun pikeen laittaa korkeavyötäröisten laskoshousujen sisään, on lopputuloksena todella elegantti, mutta samalla rento asu.

Vaikka käyttäisit pikeepaitaa mieluummin farkkujen tai chinojen kanssa, tekee paita asustasi oikein tyylikkään. Poimi inspiraatiota pikeepaitojen käyttöön Carl Magazinesta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »