Olet sisäänkirjautunut!

Mene Omille sivuilleni
✓ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS  ✓TOIMITUS 2-5 PV

Ohuet takit

Lajittele
/ Jaottele

Tuotemerkki:

Väri:

Koko:

Materiaali:

Hinta:

Tyhjennä
Suodata
 Archive Box Wool Jacket Black
Uutuus
229.90€
 G9 Original Harrington Jacket Beech
389.90€
 Deperlant Jacket Olive
79.95€ 159.90€
 G9 Original Harrington Jacket Navy
389.90€
 G9 Original Harrington Jacket Dark Navy
389.90€
 Hood Jacket Navy
Uutuus
299.90€
 Valstarino Merino Wool Jacket Navy Exclusive
499€
 Hood Jacket Dark Olive
Uutuus
299.90€
 Atom SL Anorak Black
179.90€
 Padded Hybrid Jacket Dark Blue
Uutuus
979.90€
Tuotteet 1-60 145

Ohuet takit

Osioon ”ohuet takit” olemme keränneet monia eri takkimalleja, jotka eivät pelkiltään ole kovin lämpimiä käyttää, mutta sopivat hyvin kevät- ja kesätakeiksi. Tämän lisäksi osion takkeja voi hyvin käyttää kerrospukeutumista hyväksi käyttäen myös muina vuoden aikoina. Pue takin alle lämmin neule tai käytä ohutta takkia lisäkerroksena päällystakin alla. Harrington-takit, pilottitakit, kenttätakit ja kuoritakit kuuluvat usein tähän osioon kuin myös ohuemmat parkatakit ja päällystakit.

Harrington-takki on klassinen ja ajaton takkimalli, joka ansaitsee erityismaininnan. Alkuperäisen mallin, joka on myös antanut nimen koko takkimallille, valmisti englantilainen merkki Baracuta. Vuosien mittaan lähes kaikkien muotitalojen valikoimasta on löytynyt heidän oma versionsa Harrington-takista. Kyseessä on lyhyen mallinen ja ohut takki, joka alun perin ommeltiin ohuesta puuvillatvillistä. Huhupuheiden mukaan alkuperäistä Baracuta takkia kantoi muun muassa Steve McMqueen. Tummansininen Harrington-takki sopii erinomaisesti monien eriväristä chinojen kanssa sekä sinisten farkkujen kanssa kaikissa eri sävyissä. Takkia voi käyttää niin simppelisti t-paidan päällä kuin hienostuneemmin kauluspaidan kanssa.

Kuten aiemmin mainitsimme, ohutta takkia voi käyttää myös lisäkerroksena toisen takin alla. Käytämme toisinaan ohutta takkia pikkutakin tavoin, kauluspaidan ja solmion kanssa. Kokeile rohkeasti uusia tapoja käyttää ohutta takkiasi ja poimi inspiraatiota omaan tyyliisi Carl Magazinesta.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Finland »